Zeskamp op het strand

Kom met al jouw collega's naar BeachLine voor een gezellige dag aan het strand van 's-Gravenzande tussen Hoek van Holland en Den Haag/ Scheveningen. Combineer de Zeskamp met een heerlijke BBQ en/of borrel!

Een competitief en spectaculaire dag

Vele scholen en bedrijven gingen u al voor met deze waanzinnige, uiteenlopende activiteit. Een competitief en spectaculaire dag voor leerlingen of collega’s. Een groot aanbod aan verschillende spelletjes die bij verschillende soorten weertypen altijd door kunnen gaan.

In teams wordt er een competitie gespeeld waarbij ieder team 6 onderdelen tegen verschillende tegenstanders uitspeelt. Van alle teams wordt verlangd zoveel mogelijk punten in de wacht te slepen. Een team maakt alleen kans op overwinning als zij onderling goed samenwerken, goed communiceren en de juiste tactiek hebben.

Veiligheid staat voorop waarbij ervaren instructeurs zorgdragen voor professionele begeleiding. Aan het eind van de zeskamp is er een prijsuitreiking met een (wissel)beker in het paviljoen van BeachLine Beach.

Voorbeeld onderdelen:
Boogschieten, Bubbelvoetbal, Teambuildingsopdrachten, Vlot bouwen, Beachvolleybal, sumo worstelen, Beachtennis, Vlotbouwen, Hindernisbaan, Vuur maken etc.

Minimaal zes onderdelen worden uitgevoerd.

Competitiegericht, creatief, teambuilding en sportief!
 
Duur:
2 uur of langer
 
Wilt u meer informatie over de groepsactiviteiten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij denken graag met u mee over de indeling van de dag met geschikte activiteiten. 

06 134 133 46 Bryan

 

 

 

 

 

 

 

 

Iedere zondag ontbijt

Sinds het begin van het seizoen bied BeachLine Beach iedere zondag een heerlijk ontbijtje op het strand!

Elke zondag staan wij van 10.00 tot 12.00 uur voor u klaar met heerlijke verse broodjes, croissantjes, diverse luxe vleeswaren, jonge kaas, gerookte zalm, verschillende smaken jam en een gekookt eitje!

Als afsluiter is er heerlijk vers fruit!

Voor maar € 7,50 per persoon reserveert u al een plekje in ons gezellige paviljoen! Bekijk de actie en reserveer op tijd om zeker te zijn van een tafel!

 

Bekijk de actie en reserveer

Slechts
€ 7,50
p.p.
"
Heerlijke strandtent met gemoedelijke sfeer en dineren voor betaalbare prijs, zeker een aanrader!
"
- G. Zwinkels