Zeskamp

Een competitief en spectaculaire dag

Vele scholen en bedrijven gingen u al voor met deze waanzinnige, uiteenlopende activiteit. Een competitief en spectaculaire dag voor leerlingen of collega’s. Een groot aanbod aan verschillende spelletjes die bij verschillende soorten weertypen altijd door kunnen gaan.

In teams wordt er een competitie gespeeld waarbij ieder team 6 onderdelen tegen verschillende tegenstanders uitspeelt. Van alle teams wordt verlangd zoveel mogelijk punten in de wacht te slepen. Een team maakt alleen kans op overwinning als zij onderling goed samenwerken, goed communiceren en de juiste tactiek hebben.

Veiligheid staat voorop waarbij ervaren instructeurs zorgdragen voor professionele begeleiding. Aan het eind van de zeskamp is er een prijsuitreiking met een (wissel)beker in het paviljoen van BeachLine Beach.

Voorbeeld onderdelen:
Boogschieten, Bubbelvoetbal, Teambuildingsopdrachten, Vlot bouwen, Beachvolleybal, sumo worstelen, Beachtennis, Vlotbouwen, Hindernisbaan, Vuur maken etc.

Minimaal zes onderdelen worden uitgevoerd.

Competitiegericht, creatief, teambuilding en sportief!
 
Duur:
2 uur of langer
 
Wilt u meer informatie over de groepsactiviteiten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij denken graag met u mee over de indeling van de dag met geschikte activiteiten. 

06 134 133 46

 

 

 

 

 

 

 

 

Blokart-borrel-actie van BeachLine 2017

Blokarten in combinatie met een gezellige borrel maakt jouw strandbezoek compleet! Vanaf twee personen is dit arrangement al te reserveren! 

Voor maar € 35,- per persoon reserveer je 1 uur blokarten, 2 consumpties per persoon én een ronde luxe bittergarnituur! 

Reserveer

Zomer
Actie
"

Complimenten voor het personeel! Meerdere malen bezocht en service altijd goed!

"
- Carolien