Bubble Soccer/ Bubbel voetbal op het strand

Kom met al jouw collega's naar BeachLine voor een gezellige dag aan het strand van Hoek van Holland. Combineer het Bubblesoccer met een heerlijke BBQ en/of borrel!

Maak een reservering voor: Bubble Soccer/ Bubbel voetbal op het strand

Bezig met het laden van tijdstippen voor Bubble Soccer/ Bubbel voetbal op het strand

Vul onderstaande gegevens in

Het meest bizarre voetbalspel

Een spectaculaire activiteit die garant staat voor lachen, gieren en brullen. Het is één van de snelst groeiende trends op het gebied van teamuitjes, teambuilding en vrijgezellenfeesten. Het is een fantastische groepsactiviteit die geschikt is voor jong en oud.

Activiteitenstrand Hoek van Holland 

Hoek van Holland  is hét activiteitenstrand van de gemeente Rotterdam. Bij uitstek de mooiste locaties voor een vrijgezellendag, bedrijfsuitje of dergelijke! Hoek van Holland ligt langs het strand gezien onder Scheveningen en Den Haag. 

Groepen

Blokarten met een grotere groep tijdens een vrijgezellendag, bedrijfsuitje of familiedag maakt de strandbeleving onvergetelijk! Voor groepen boven de 10 personen denken wij graag mee in een arrangementsprijs met horeca. Mocht je de mogelijkheden voor horeca en het blokarten willen bespreken tijdens een kop koffie? Wij horen het graag.

Omgooien

Door de grote bubbel om je lijf wordt de angst van het tegen elkaar oplopen al snel vergeten. Het leuke verschil met écht voetbal is dat je hier gerechtigd bent uw tegenstander wél om te gooien. De activiteit is zeer populair voor vrijgezellenfeesten en als onderdeel van bijvoorbeeld zeskamp.

Prijzen bubblesoccer incl. btw

1 uur bubblesoccer          € 25,- p.p.

Het bubblesoccer is ten alle tijden onder begeleiding van een BeachLine instructeur. 

Bubblesoccer combineren

Bubblesoccer is te combineren met al onze andere activiteiten. Boek bijvoorbeeld bubblesoccer + Archery Tag en profiteer!
Normaal tarief:     € 50,- (2 uur)
Combinatietarief:  € 40,- (2 uur)

Reserveer direct en laat je gegevens achter in ons contactformulier

Meer weten? 

Wil je meer informatie over de groepsactiviteiten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij denken graag met je mee over de indeling van de dag met geschikte activiteiten. 

0174 35 20 56

 

 

Iedere dag ontbijt

Sinds het begin van het seizoen biedt BeachLine Beach iedere dag een heerlijk ontbijtje op het strand!

Elke dag staan wij van 10.00 tot 12.00 uur voor u klaar met heerlijke verse broodjes, croissantjes, diverse luxe vleeswaren, jonge kaas, gerookte zalm, verschillende smaken jam en een gekookt eitje!

Als afsluiter is er heerlijk vers fruit!

Reserveer snel een plekje in ons gezellige paviljoen! Bekijk het ontbijt en reserveer op tijd om zeker te zijn van een tafel!

 

Bekijk en reserveer

TOP
idee
7/pw
"

Hebben een top dag gehad vliegeren en blokarten.
Helemaal super!

"
- Vincent Vossen