Je kunt bij ons nog steeds 'Corona-Proof' blokarten! Ook is ons uitgifteluik met drankjes, vis en snacks 7 dagen per week geopend! X

Activiteiten op het strand en aan zee

BeachLine bied uiteenlopende actieve en passieve activiteiten voor jong en oud! Wij hebben veel ervaring met enthousiaste groepen voor een vrijgezellendag, bedrijfsuitje of sportdag van school.

Actief bezig zijn onder begeleiding van BeachLine 

BeachLine organiseert sinds 1995 met passie sportieve en gezellige groepsuitjes op het noordzee-strand. Je kunt bij ons het gehele jaar door terecht voor individuele, wekelijkse activiteiten en groepsactiviteiten als blokartenpowerkiten, expeditie robinson voor bijvoorbeeld bedrijven, scholen, familiedagen etc.

Wateractiviteiten

Deze activiteiten zijn al mogelijk vanaf 2 personen! Je kunt kiezen uit diverse wateractiviteiten zoals Brandingraften, Suppen, Kajakken, Golfsurfen en meer. Er zijn douches en omkleedruimten aanwezig. 

Landactiviteiten

Deze activiteiten zijn al mogelijk vanaf 2 personen! Je kunt kiezen uit diverse landactivitetien zoals Blokarten, Powerkiten, Bubble voetbal, Archery Tag, Beachtennis, Cocktailworkshop en meer. 

Activiteit met horeca

Alle groepsactiviteiten zijn te reserveren en tevens te combineren met BBQ, Buffet, High Tea, of á la carte in ons eigen paviljoen. Ook bieden wij bedrijfsarrangementen

 

Beoordelingsbanner met de score op 1001activiteiten.nl

Grote gezelschappen

Ons enthousiaste team staat het hele jaar door voor jullie klaar met actieve en minder actieve programma’s voor kleine en grote groepen tot wel 500 personen. 

Outdoor Westland

www.outdoorwestland.nl is een fijne samenwerkingspartner als het gaat om strandactiviteiten. BeachLine heeft alle activiteiten in eigen beheer maar wordt tevens extra ondersteund door Outdoor Westland met materialen en instructeurs. Voornamelijk bij het faciliteren van grote groepen wordt hiermee de kwaliteit altijd gewaardborgd!

Meer weten?

Wil je meer informatie over de groepsactiviteiten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij denken graag met je mee over de indeling van de dag met geschikte activiteiten. 

0174 35 20 56

Iedere dag ontbijt

Sinds het begin van het seizoen biedt BeachLine Beach iedere dag een heerlijk ontbijtje op het strand!

Elke dag staan wij van 10.00 tot 12.00 uur voor u klaar met heerlijke verse broodjes, croissantjes, diverse luxe vleeswaren, jonge kaas, gerookte zalm, verschillende smaken jam en een gekookt eitje!

Als afsluiter is er heerlijk vers fruit!

Reserveer snel een plekje in ons gezellige paviljoen! Bekijk het ontbijt en reserveer op tijd om zeker te zijn van een tafel!

 

Bekijk en reserveer

TOP
idee
7/pw
"
Heerlijke strandtent met gemoedelijke sfeer en dineren voor betaalbare prijs, zeker een aanrader!
"
- G. Zwinkels