Activiteiten op het strand en aan zee

BeachLine bied uiteenlopende actieve en passieve activiteiten voor jong en oud! Wij hebben veel ervaring met enthousiaste groepen voor een vrijgezellendag, bedrijfsuitje of sportdag van school.

Actief bezig zijn onder begeleiding van BeachLine 

BeachLine Beach organiseert sinds 1995 met passie sportieve en gezellige groepsuitjes op het noordzee-strand. Je kunt bij ons het gehele jaar door terecht voor individuele, wekelijkse activiteiten en groepsactiviteiten als blokartenpowerkiten, expeditie robinson voor bijvoorbeeld bedrijven, scholen, familiedagen etc.

Activiteit met horeca

Alle groepsactiviteiten zijn te reserveren en tevens te combineren met BBQ, Buffet, High Tea, of á la carte in ons eigen paviljoen. Ook bieden wij bedrijfsarrangementen.

Grote gezelschappen

Ons enthousiaste team staat het hele jaar door voor jullie klaar met actieve en minder actieve programma’s voor kleine en grote groepen tot wel 500 personen. 

 

Meer weten?

Wil je meer informatie over de groepsactiviteiten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij denken graag met je mee over de indeling van de dag met geschikte activiteiten. 

0174 35 20 56

Iedere zondag ontbijt

Sinds het begin van het seizoen bied BeachLine Beach iedere zondag een heerlijk ontbijtje op het strand!

Elke zondag staan wij van 10.00 tot 12.00 uur voor u klaar met heerlijke verse broodjes, croissantjes, diverse luxe vleeswaren, jonge kaas, gerookte zalm, verschillende smaken jam en een gekookt eitje!

Als afsluiter is er heerlijk vers fruit!

Voor maar € 9,50 per persoon reserveert u al een plekje in ons gezellige paviljoen! Bekijk de actie en reserveer op tijd om zeker te zijn van een tafel!

 

Bekijk de actie en reserveer

Slechts
€ 9,50
p.p.
"

Complimenten voor het personeel! Meerdere malen bezocht en service altijd goed!

"
- Carolien