Kajakken op zee

Kom met al jouw collega's naar BeachLine voor een gezellige dag aan het strand van Hoek van Holland. Combineer het Kajakken met een heerlijke BBQ en/of borrel!

Maak een reservering voor: Kajakken op zee

Bezig met het laden van tijdstippen voor Kajakken op zee

Vul onderstaande gegevens in

Trotseer de zee!

Lukt het jou om door de branding heen te peddelen of zelfs om met de golfen mee te surfen? Ervaring is niet vereist want je leert in deze clinic de basistechniek van het kajakken. Iedere deelnemer beschikt over een eigen kajak.
 
De kajaktour kan als competitieprogramma worden georganiseerd of als een meer relaxte activiteit. Door verschillende uitdagingen wordt de teambuilding versterkt. De activiteit wordt door onze enthousiaste instructeurs begeleid. Wetsuits en overige equipment is aanwezig.
 
Bij grotere groepen is het mogelijk om verschillende activiteiten te combineren. Een stoere activiteit waarbij het doorzettingsvermogen op de proef wordt gesteld en waarbij het plezier voorop staat.
 
Wil je meer informatie over de groepsactiviteiten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij denken graag met je mee over de indeling van de dag met geschikte activiteiten. 

0174 35 20 56

 

Wat gaan we doen?

We starten met het passen van de wetsuits, uitdelen van de kajaks, een warming up. In een spoedcursus leer je de tactiek van het trosteren van de golven in de kajak! Binnen enkele minuten en uitleg van onze ervaren instructeurs mag je al te water om jouw kunsten te vertonen! 

Prijzen kajakken incl. btw

1,5 uur kajakken        € 35,- p.p.
2 uur kajakken           € 40,- p.p.

*De kajaks zijn altijd vanaf 2 personen en onder professionele begeleiding waarbij iedereen is voorzien van een kajak, wetsuit, douche en omkleedruimte.

Combineer & Profiteer

Kajakken is te combineren met al onze andere activiteiten. Boek bijvoorbeeld Kajakken + XL Suppen en profiteer met korting!

Wil je meer informatie over de groepsactiviteiten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij denken graag met je mee over de indeling van de dag met geschikte activiteiten. 

 

 

Iedere dag ontbijt

Sinds het begin van het seizoen biedt BeachLine Beach iedere dag een heerlijk ontbijtje op het strand!

Elke dag staan wij van 10.00 tot 12.00 uur voor u klaar met heerlijke verse broodjes, croissantjes, diverse luxe vleeswaren, jonge kaas, gerookte zalm, verschillende smaken jam en een gekookt eitje!

Als afsluiter is er heerlijk vers fruit!

Reserveer snel een plekje in ons gezellige paviljoen! Bekijk het ontbijt en reserveer op tijd om zeker te zijn van een tafel!

 

Bekijk en reserveer

TOP
idee
7/pw
"

Loved your Italian food and wine!!

"
- Carol Schoonhoven