Cocktail workshop op het strand

Kom met al jouw collega's naar BeachLine voor een gezellige dag aan het strand van Hoek van Holland. Combineer de cocktail workshop met een heerlijke BBQ en/of borrel!

Maak een reservering voor: Cocktail workshop op het strand

Bezig met het laden van tijdstippen voor Cocktail workshop op het strand

Vul onderstaande gegevens in

Passie en plezier

Zelf leren hoe u uw eigen cocktail maakt? BeachLine bied cocktailworkshops voor u en uw gezelschap waarbij plezier en genieten van de cocktails voorop staat. Leer op speelse wijze de technieken en de attributen kennen. Mixen, shaken, stirren en garneren om tot de perfecte cocktail daar is!

Aanrader voor vrijgezellendag of bedrijfsuitje aan het strand! 

De cocktailworkshop is vanaf 4 personen te boeken.

Interactiviteit en teambuilding!

Er worden drie cocktails aangeboden, uitgelegd en gemaakt. Iedere persoon kiest zijn of haar favourite cocktail en mag deze (of een variant hierop) zelf maken. Ook is er een mogelijkheid om een Bobtail te maken! (non-alcoholische cocktail)

Attributen

Ons cocktailarrangement is inclusief alle benodigdheden zoals een professionele ijscrusher, glaswerk, barmaterialen, dranken, vers fruit, sappen, garnering en begeleiding door een ervaren bartender!

Twee of drie cocktails p.p.

De cocktailworkshop ziet er dan als volgt uit:

1. Uitleg van de bartender over de bereiding van de cocktails en de definitie daarvan.                                         2. Gelijktijdig maken van cocktails met mixen, shaken, stirren en garneren!                                                             3. Genieten van uw eigen cocktail en de gezelligheid onder elkaar.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de groepsactiviteiten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij denken graag met je mee over de indeling van de dag met geschikte activiteiten. 

0174 35 20 56

 

 

Iedere dag ontbijt

Sinds het begin van het seizoen biedt BeachLine Beach iedere dag een heerlijk ontbijtje op het strand!

Elke dag staan wij van 10.00 tot 12.00 uur voor u klaar met heerlijke verse broodjes, croissantjes, diverse luxe vleeswaren, jonge kaas, gerookte zalm, verschillende smaken jam en een gekookt eitje!

Als afsluiter is er heerlijk vers fruit!

Reserveer snel een plekje in ons gezellige paviljoen! Bekijk het ontbijt en reserveer op tijd om zeker te zijn van een tafel!

 

Bekijk en reserveer

TOP
idee
7/pw
"
Heerlijke strandtent met gemoedelijke sfeer en dineren voor betaalbare prijs, zeker een aanrader!
"
- G. Zwinkels