Gedurende de maanden okt-mrt bieden wij ontvangst in ons winterpaviljoen met beperkte horeca. Zie BeachLine Winterbar

Suppen/ stand up paddle op zee

Kom met al jouw collega's naar BeachLine voor een gezellige dag aan het strand van 's-Gravenzande tussen Hoek van Holland en Den Haag/ Scheveningen. Combineer het Suppen met een heerlijke BBQ en/of borrel!

Maak een reservering voor: Suppen/ stand up paddle op zee

Bezig met het laden van tijdstippen voor Suppen/ stand up paddle op zee

Vul onderstaande gegevens in

Test uw evenwicht!

Van jong tot oud plezier! De sport 'suppen' ofwel 'stand up paddle' genoemd, wordt zowel op zee als in de grachten in Nederland veel uitgeoefend. Oorspronkelijk vind de sport z'n roots in Hawaï, waar surfers het overzicht hielden op zee door op hun board te gaan staan. Een nieuwe sport is geboren!

In tegenstelling tot een gebruikelijke surfplank is deze plank een stuk breder en dikker en maakt u gebruik van een peddel. U gebruikt vele spieren in uw lichaam terwijl u rechtop op de plank probeert te blijven staan. Zodra u vaart kan maken is het de kunst om mee te surfen op de golven.

De basis van het suppen wordt u uitgelegd door onze ervaren instructeurs. Binnen enkele minuten trotseert u al het water en geniet u van de zee en omgeving. Voor de eerste kennismaking stapt u op de plank en peddelt u rustig wat rond. Naarmate u meer feeling krijgt met het board kan u zelfs al proberen om eens 'een golf te pakken'.

Duur:
1 uur, 1,5 uur of 2 uur in combinatie met een andere activiteit.

Wilt u meer informatie over de groepsactiviteiten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij denken graag met u mee over de indeling van de dag met geschikte activiteiten.

0174 35 20 56

Iedere zondag ontbijt

Sinds het begin van het seizoen bied BeachLine Beach iedere zondag een heerlijk ontbijtje op het strand!

Elke zondag staan wij van 10.00 tot 12.00 uur voor u klaar met heerlijke verse broodjes, croissantjes, diverse luxe vleeswaren, jonge kaas, gerookte zalm, verschillende smaken jam en een gekookt eitje!

Als afsluiter is er heerlijk vers fruit!

Voor maar € 7,50 per persoon reserveert u al een plekje in ons gezellige paviljoen! Bekijk de actie en reserveer op tijd om zeker te zijn van een tafel!

 

Bekijk de actie en reserveer

Slechts
€ 7,50
p.p.
"

Hebben een top dag gehad vliegeren en blokarten.
Helemaal super!

"
- Vincent Vossen