Suppen/ stand up paddle op zee

Kom met al jouw collega's naar BeachLine voor een gezellige dag aan het strand van Hoek van Holland. Combineer het Suppen met een heerlijke BBQ en/of borrel!

Maak een reservering voor: Suppen/ stand up paddle op zee

Bezig met het laden van tijdstippen voor Suppen/ stand up paddle op zee

Vul onderstaande gegevens in

Hoe werkt het reserveren?

Doe in de agenda hierboven jouw aanvraag voor de gewenste datum en vermeld daarbij jouw gewenste tijd. Aan de hand van bestaande reserveringen en beschikbaarheid materiaal proberen we jouw aanvraag zo goed mogelijk in te plannen. Je ontvang van ons (binnen 24 uur) per e-mail een vrijblijvend voorstel. In deze mail vind je tevens alle benodigde info. Na betaling via iDeal is jouw reservering definitief en kijken wij uit naar jullie komst! Vragen? Gebruik rechtsonderin onze live chat of bel!

Test jouw evenwicht!

In tegenstelling tot een gebruikelijke surfplank is deze plank een stuk breder en dikker en maak je gebruik van een peddel. Je gebruikt vele spieren in je lichaam terwijl je rechtop op de plank probeert te blijven staan. Zodra je vaart kan maken is het de kunst om mee te surfen op de golven.

Wat gaan we doen?!

De basis van het suppen wordt je uitgelegd door onze ervaren instructeurs. Binnen enkele minuten trotseer je al het water en geniet je van de zee en omgeving. Voor de eerste kennismaking stap je op de plank en peddel je rustig wat rond. Naarmate je meer feeling krijgt met het board kan je zelfs al proberen om eens 'een golf te pakken'.

Sup XL voor 8 personen 

Deze activiteit is zeer geschikt voor een bedrijfsuitje of vrijgezellendag en staat garant voor veel plezier! Een XL SUPBOARD maakt jullie zeetocht hilarisch en onvergetelijk! 

Sinds 2019 heeft BeachLine opnieuw geinvesteerd in ***Nieuwe supplanken***

Combineer & Profiteer 

Suppen is te combineren met al onze andere activiteiten. Boek bijvoorbeeld Suppen + Raften en profiteer!
Normaal tarief: € 70,- p.p. (2 uur)
Combinatietarief: € 60,- p.p. (2 uur)

 

Dagelijks (hierboven) reserveren

Het suppen wordt dagelijks aangeboden. Erg leuk als je bijvoorbeeld een weekendje weg bent of op vakantie bij vakantiepark vlugtenburg aan Zee, Duynparc De Heeren van 's-Gravenzande of Landal Beach Villa's in Hoek van Holland. Wil je suppen met een grote groep of combineren met een andere activiteit, dan kan dat ook. Hieronder vind je meer informatie over de mogelijkheden en prijzen. 

Prijzen suppen incl. btw 

1,5 uur suppen             € 35,- p.p.
2 uur suppen                € 40,- p.p.

Het suppen is al te reserveren vanaf 2 personen en onder begeleiding van een ervaren instructeur! Vanaf 5-8 personen raden wij ons RED XL SUPBOARD aan!

Doe jouw aanvraag voor reservering direct hierboven in onze agenda óf neem contact op via ons contactformulier.  

0174 35 20 56

T/m 20 personen vraag je vrijblijvend en eenvoudig hierboven in onze agenda aan!

Voor meer personen kun je het beste even mailen of bellen.

 

Iedere dag ontbijt

Sinds het begin van het seizoen biedt BeachLine Beach iedere dag een heerlijk ontbijtje op het strand!

Elke dag staan wij van 10.00 tot 12.00 uur voor u klaar met heerlijke verse broodjes, croissantjes, diverse luxe vleeswaren, jonge kaas, gerookte zalm, verschillende smaken jam en een gekookt eitje!

Als afsluiter is er heerlijk vers fruit!

Reserveer snel een plekje in ons gezellige paviljoen! Bekijk het ontbijt en reserveer op tijd om zeker te zijn van een tafel!

 

Bekijk en reserveer

TOP
idee
7/pw
"

Hebben een top dag gehad vliegeren en blokarten.
Helemaal super!

"
- Vincent Vossen