Archery Tag/ Combinatie van trefbal en boogschieten op het strand

Kom met al jouw collega's naar BeachLine voor een gezellige dag aan het strand van Hoek van Holland. Combineer het Bubblesoccer met een heerlijke BBQ en/of borrel!

Maak een reservering voor: Archery Tag/ Combinatie van trefbal en boogschieten op het strand

Bezig met het laden van tijdstippen voor Archery Tag/ Combinatie van trefbal en boogschieten op het strand

Vul onderstaande gegevens in

Paintball, maar dan net even anders

Een spectaculaire activiteit die garant staat voor lachen, gieren en brullen. Het is één van de snelst groeiende trends op het gebied van teamuitjes, teambuilding en vrijgezellenfeesten. Het is een fantastische groepsactiviteit die geschikt is voor jong en oud.

Activiteitenstrand Hoek van Holland

Hoek van Holland biedt een activiteitenstrand welke bij uitstek de mooiste locatie is voor een vrijgezellendag, bedrijfsuitje of dergelijke! 

Groepen

Archery Tag met een grotere groep tijdens een vrijgezellendag, bedrijfsuitje of familiedag maakt de strandbeleving onvergetelijk! Voor groepen boven de 10 personen denken wij graag mee in een arrangementsprijs met horeca. Mocht je de mogelijkheden voor horeca en archery tag willen bespreken tijdens een kop koffie? Wij horen het graag.

Word jij de nieuwe Robin Hood?

Door de leuke mix van trefbal en paintball is dit populaire nieuwe spel de activiteit van nu! Word jij de nieuwe Robin Hood en versla je al je tegenstanders, zonder ze de blauwe plekken te bezorgen, kom dan gezellig langs! De activiteit is zeer populair voor vrijgezellenfeesten en als onderdeel van bijvoorbeeld zeskamp.

Prijzen Archery Tag incl. btw

1 uur archery tag         € 25,- p.p.

Archery Tag is ten alle tijden onder begeleiding van een BeachLine instructeur. 

Archery Tag combineren

Archery Tag is te combineren met al onze andere activiteiten. Boek bijvoorbeeld Archery Tag + Bubblesoccer en profiteer!
Normaal tarief:     € 50,- (2 uur)
Combinatietarief:  € 40,- (2 uur)

Reserveer direct en laat je gegevens achter in ons contactformulier

Meer weten? 

Wil je meer informatie over de groepsactiviteiten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij denken graag met je mee over de indeling van de dag met geschikte activiteiten. 

0174 35 20 56

 

 

Iedere dag ontbijt

Sinds het begin van het seizoen biedt BeachLine Beach iedere dag een heerlijk ontbijtje op het strand!

Elke dag staan wij van 10.00 tot 12.00 uur voor u klaar met heerlijke verse broodjes, croissantjes, diverse luxe vleeswaren, jonge kaas, gerookte zalm, verschillende smaken jam en een gekookt eitje!

Als afsluiter is er heerlijk vers fruit!

Reserveer snel een plekje in ons gezellige paviljoen! Bekijk het ontbijt en reserveer op tijd om zeker te zijn van een tafel!

 

Bekijk en reserveer

TOP
idee
7/pw
"

Complimenten voor het personeel! Meerdere malen bezocht en service altijd goed!

"
- Carolien