• blokarten westland, hoek van holland, den haag, scheveningen

Reserveer onze Blokart clinic al vanaf 2 personen hieronder!

Stap in onze blokarts en scheer vanaf Hoek van Holland richting 's-Gravenzande, Monster en het strand van Scheveningen met je blokart langs de kust. Stap in de kart en zeil mee met de wind. Geniet van de frisse zeelucht en de ultieme strandbeleving.

Doe hieronder jouw aanvraag voor het Blokarten!

Bezig met het laden van tijdstippen voor Reserveer onze Blokart clinic al vanaf 2 personen hieronder!

Vul onderstaande gegevens in

Voor het blokarten zijn we afhankelijk van een laag getij wat iedere dag wisselt, daarom dubbelchecken wij graag jouw voorkeurstijd en bevestigen deze indien mogelijk!

Hoe werkt het reserveren?

Doe in de agenda hierboven jouw aanvraag voor de gewenste datum en vermeld daarbij jouw gewenste tijd. Aan de hand van 'het laag-water-getij' en bestaande reserveringen proberen we jouw aanvraag zo goed mogelijk in te plannen. Je ontvang van ons (binnen 24 uur) per e-mail een vrijblijvend voorstel. In deze mail vind je tevens alle benodigde info. Na betaling via iDeal is jouw reservering definitief en kijken wij uit naar jullie komst! Vragen? Gebruik rechtsonderin onze live chat of bel!

Prijzen blokart clinic incl. btw 

1 uur blokarten           € 35,- p.p.
1,5 uur blokarten        € 45,- p.p.*
2 uur combinatie        € 52,50 p.p.
- 1 uur Blokarten
- 1 uur Powerkiten

*m.u.v. zaterdagen en zondagen

Het blokarten is altijd vanaf 2 personen en onder begeleiding waarbij een ieder is voorzien van een eigen kart! 

Weekend SummerDeal: Blokarten kan al op zaterdag of zondag vanaf € 27,50 pp waarbij 2 personen gedurende 1 uur 1 kart delen/ afwisselen!

Doe jouw aanvraag voor reservering direct hierboven in onze agenda óf neem contact op via ons contactformulier.

Blokarten met BeachLine, alleen het beste materiaal!

BeachLine heeft beschikking over eigen blokarts. Wij ontvangen veel vriendengroepen, families en bedijven die gebruikmaken van onze blowkarts, maar wil je met zijn tweeën of drieën blowkarten, kan dit natuurlijk ook. Wij zijn aangesloten bij het veiligheidskeurmerk Sport institute Europe. Wij maken uitsluitend gebruik van de enige echte orginele blokarts van het merk Blokart uit Nieuw Zeeland. 

Combineer & Profiteer 

Blokarten is te combineren met al onze aandere activiteiten. Boek bijvoorbeeld blowkarten + powerkiten en profiteer!
Normaal tarief:     € 62,50 p.p. (2 uur)
Combinatietarief:  € 52,50 p.p. (2 uur)

Check hier de laatste foto's van jouw sessie!

Tijdens de blokart clinic worden er door onze instructeurs foto's gemaakt en gratis als service met jullie gedeeld! Check de link voor de laatste foto's: FOTO LINK

 

 

www.blokartenhoekvanholland.nl

Wat is er te doen tijdens het coronavirus? Kom naar het strand tijdens de Corona Pandemie. COVID-19. Iets leuks doen tijdens het coronavirus? Kom blokarten op het strand! Wat is open tijdens coronavirus?

Kom blowkarten in Zuid-Holland in onze:

**20 originele blokarts HD pro**

Dagelijks (hierboven in de agenda) reserveren

Het blokarten wordt dagelijks aangeboden. Erg leuk als je bijvoorbeeld een weekendje weg bent of op vakantie bij vakantiepark vlugtenburg aan Zee, Duynparc De Heeren van 's Gravensande of Landal Beach Villa's in Hoek van Holland.

Richting Hoek van Holland, Scheveningen of Den Haag

Het uitgestrekte, brede strand van Hoek van Holland is ideaal om te blowkarten. Binnen enkele minuten scheer je al over het strand richting Scheveningen. Een spectaculaire ervaring die je niet snel zal vergeten.

Blokarten / Blowkarten of Strandzeilen

Blokarten of ook wel blowkarten of strandzeilen genoemd staat bekend om de wendbaarheid en snelheid die de kart heeft. Gedurende de activiteit wordt je de basis geleerd van het blokarten, waaronder rijden, draaien en driften. De blokart heeft één zitje voor één persoon. Je kan de kart wel met meerder personen delen. Hierdoor ontstaat de gelegenheid om elkaar te helpen en aan te moedigen wat zorgt voor een leuke interactie!

Leeftijd, kleding en gewicht bij het blokarten

Blokarten kan vanaf 13 jaar óf een minimaal gewicht van 45kg. Maximum gewicht van 100kg. Wij raden altijd dichte schoenen en vrijetijdskleding aan. Houdt rekening met de weersvoorspellingen en bij vochtig weer wat opspetterend water. Handschoenen zijn aan te raden maar niet verplicht.

Iedereen een eigen kart, ook met een groep!

BeachLine biedt **20 nieuwe blokarts** voor grotere groepen tijdens een vrijgezellendag, bedrijfsuitje of familiedag. Samen met elkaar bezig zijn waarbij iedereen een eigen kart heeft maakt de strandbeleving onvergetelijk! Wij bieden genoeg karts voor grote groepen. Voor groepen denken wij graag mee in een arrangementsprijs met horeca. Mocht je de mogelijkheden voor horeca en het blokarten willen bespreken tijdens een kop koffie? Wij horen het graag.

 

0174 35 20 56

T/m 20 personen vraag je vrijblijvend en eenvoudig hierboven in onze agenda aan!

Voor meer personen kun je het beste even mailen of bellen.

Iedere dag ontbijt

Sinds het begin van het seizoen biedt BeachLine Beach iedere dag een heerlijk ontbijtje op het strand!

Elke dag staan wij van 10.00 tot 12.00 uur voor u klaar met heerlijke verse broodjes, croissantjes, diverse luxe vleeswaren, jonge kaas, gerookte zalm, verschillende smaken jam en een gekookt eitje!

Als afsluiter is er heerlijk vers fruit!

Reserveer snel een plekje in ons gezellige paviljoen! Bekijk het ontbijt en reserveer op tijd om zeker te zijn van een tafel!

 

Bekijk en reserveer

TOP
idee
7/pw
"

Het blokarten was afgelopen weekend het hoogtepunt van onze vakantie! Nogmaals bedankt!

"
- T. van den Berg