Powerkiten

Vliegeren op een hoger niveau!

Een leuke uitdaging voor iedereen die houd van het strand en de wind! Het powerkiten is een steeds populairder wordende activiteit die vaak wordt gecombineerd met een activiteit zoals blokarten.

De sport heeft voor ieder wat wils! Het 's-Gravenzande strand (gelegen tussen Scheveningen, Den Haag en Hoek van Holland) is een ideale locatie om te powerkiten. 

Powerkiten

De vliegers zijn er in alle soorten en maten zodat er ook met minder wind gevliegerd kan worden. Ook zijn er kleine vliegers voor mensen die het kiten heerlijk ontspannen willen beleven. De meer fanatiekere personen gaan de uitdaging aan met een wat grotere vlieger. 

De groep bestaat uit minimaal 10 personen. Professionele instructeurs vertellen u stapsgewijs de basisbeginselen van het powerkiten. U leert vervolgens met speciale vliegers zoals ‘nasawings’ en ‘matrassen’ de verschillende tips en trics. Wanneer je eenmaal de powerkite onder controle hebt kunt u zelfs al proberen een sprong te maken op het Westlandse strand! 

 

 

 

Duur:

1 uur, 1,5 uur of 2 uur in combinatie met een andere activiteit.

Wilt u meer informatie over de groepsactiviteiten en/ of kosten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij denken graag met u mee over de indeling van de dag met geschikte activiteiten. 

06 134 133 46

Maak een reservering voor: Powerkiten

Bezig met het laden van tijdstippen voor Powerkiten

Vul onderstaande gegevens in

Blokart-borrel-actie van BeachLine 2017

Blokarten in combinatie met een gezellige borrel maakt jouw strandbezoek compleet! Vanaf twee personen is dit arrangement al te reserveren! 

Voor maar € 35,- per persoon reserveer je 1 uur blokarten, 2 consumpties per persoon én een ronde luxe bittergarnituur! 

Reserveer

Zomer
Actie
"

Het blokarten was afgelopen weekend het hoogtepunt van onze vakantie! Nogmaals bedankt!

"
- T. van den Berg