Reserveer het Kitesurfen direct hieronder!

Leer en ervaar het spel van de wind met IKO instructeur Sebastian. Geniet van de frisse zeelucht en de ultieme strandbeleving. Dichtsbijzijnde strand Naaldwijk!

Kitelessen Westland en Hoek van Holland

Heb je de kitesurfers hier op zee al gezien? Ze varen met hun kites over het water en springen soms wel meters hoog! Onze kite instructeur Sebastian leert je van A tot Z wat je moet weten in een 5-daagse kitesurf clinic of een kennismakings clinic. 

Leren kiten in privé of groepslessen

Wil jij ook leren kitesurfen of je huidige skills verbeteren? Dat kan nu via ons bij kitesurfschool Loops And Barrels! Sebastian is een IKO gecertificeerde kite instructeur en kan op alle gewenste niveau's les geven. Je hebt hiervoor de keuze uit diverse groepslessen waarbij je van elkaar kunt leren! Daarnaast kan je extra inspelen op je voortgang door het boeken van privé lessen. 

Alleen het beste materiaal!

Wij beschikken over het beste materiaal van onder andere F-ONE! Tevens is het mogelijk om bij ons je eigen kite gear aan te schaffen voor een schappelijke prijs!

Direct reserveren?

Doe jouw aanvraag voor reservering via ons contactformulier. 

 

0174 35 20 56

 

www.blokartenhoekvanholland.nlWat is er te doen tijdens het coronavirus? Kom naar het strand tijdens de Corona Pandemie. COVID-19. Iets leuks doen tijdens het coronavirus? Kom blokarten op het strand! Wat is open tijdens coronavirus?

 

 

Leeftijd en kleding bij het kiten

Kitesurfen kan al vanaf 13 jaar. Wetsuits, omkleedruimte en douches zijn aanwezig. Breng altijd je zwemspullen en een handdoek mee!

Voor groepslessen kies je uit de volgende pakketten

Get to Know: Maak kennis met kitesurfen in 1 groepsles van 3 uur per les
Get started: Leer de basis van het kitesurfen in 3 groepslessen van 3 uur per les
Get pro: Leer alle ins en outs van het kitesurfen in 5 groepslessen van 3 uur per les
Get private: Focus op zelfverbetering met privélessen vanaf minimaal 2 uurtjes

Prijzen 2023 groeps-, kitesurflessen incl. btw 

Proefles € 89,-
3-daagse cursus € 269,-
5-daagse cursus € 439,-
Privéles € 169,-

Ook na afronding van jouw cursus blijven wij beschikbaar voor je! We houden je in de gaten de eerste paar keer dat je alleen het water op gaat of leren nog wat tricks wanneer je hier aan toe bent. Ook bieden we je graag advies bij het aanschaffen van je eigen eerste kite set. 

Iedere dag ontbijt

Sinds het begin van het seizoen biedt BeachLine Beach iedere dag een heerlijk ontbijtje op het strand!

Elke dag staan wij van 10.00 tot 12.00 uur voor u klaar met heerlijke verse broodjes, croissantjes, diverse luxe vleeswaren, jonge kaas, gerookte zalm, verschillende smaken jam en een gekookt eitje!

Als afsluiter is er heerlijk vers fruit!

Reserveer snel een plekje in ons gezellige paviljoen! Bekijk het ontbijt en reserveer op tijd om zeker te zijn van een tafel!

 

Bekijk en reserveer

TOP
idee
7/pw
"

Loved your Italian food and wine!!

"
- Carol Schoonhoven