Beachtennis voor jong en oud!

Kom met al jouw collega's naar BeachLine voor een gezellige dag aan het strand van Hoek van Holland. Combineer het Beachtennis met een heerlijke BBQ en/of borrel!

Maak een reservering voor: Beachtennis voor jong en oud!

Bezig met het laden van tijdstippen voor Beachtennis voor jong en oud!

Vul onderstaande gegevens in

De nieuwste tennisbeleving

Hoog tijd om met jouw collega's eens iets nieuws te beleven? Wij beloven je een sportief bedrijfsuitje, waarbij veel gelachen wordt, met de nodige uitdaging, teambuidling en vooral dat onbezorgde vakantiegevoel! Beachtennis is enorm toegangelijk en kan door iedereen, ongeacht leeftijd en mate van fitheid worden gespeeld. Collega's leren elkaar beter kennen, op een ontspannen manier, waardoor een hecht team kan ontstaan.

We gaan starten!

Met de blote voeten in het zand wordt van het hele team waardige beachtennisers gemaakt. Onze instructeurs leren je de volleys, service, korte ballen en stijlvolle duikballen. Nadat iedereen de benodigde tenchnieken onder de knie heeft, is het tijd voor het toernooi. Hierbij speel je meerdere beachtenniswedstrijden tegen én met jouw collega's. Terwijl de zomerse klanken uit de speakers komen, probeer je op een sportieve manier jouw collega's te verslaan door mooie korte ballen, lobs en smashes.

Finale

Tijdens de finale worden beide teams fanatiek aangemoedigd waarna de finalisten worden beloond met een mooie prijs. Met een voldaan gevoel, een gezamelijke BBQ, drankje en een muziekje maakt het de dag onvergetelijk. 

Ga voor goud!

Onder professionele wedstrijdbegeleiding wordt er een clinic gegeven of een toernooi gespeeld en zal er
uiteindelijk een prijsuitreiking plaatsvinden.

 

 

 

Voorbeeldprogramma

14.30 uur                   Ontvangst bij BeachLine met een hapje en een drankje
15.00 uur                   Uitleg en instructie over Beachtennis
15.30 uur                   Start toernooi
17.30 uur                   Einde toernooi
17.45 uur                   Prijsuitreiking 
18.00 uur                   Start BBQ
19.00 uur                   Dessert/borrel
20.00 uur                   Einde programma
 

Meer weten?

Wil je meer informatie over de groepsactiviteiten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij denken graag met je mee over de indeling van de dag met geschikte activiteiten.

0174 35 20 56

Iedere dag ontbijt

Sinds het begin van het seizoen biedt BeachLine Beach iedere dag een heerlijk ontbijtje op het strand!

Elke dag staan wij van 10.00 tot 12.00 uur voor u klaar met heerlijke verse broodjes, croissantjes, diverse luxe vleeswaren, jonge kaas, gerookte zalm, verschillende smaken jam en een gekookt eitje!

Als afsluiter is er heerlijk vers fruit!

Reserveer snel een plekje in ons gezellige paviljoen! Bekijk het ontbijt en reserveer op tijd om zeker te zijn van een tafel!

 

Bekijk en reserveer

TOP
idee
7/pw
"

Loved your Italian food and wine!!

"
- Carol Schoonhoven