Reserveer het Kitebuggy'en hieronder!

Stap in onze Kitebuggy's en scheer vanaf Hoek van Holland richting 's-Gravenzande, Monster en het strand van Scheveningen met je blokart langs de kust. Stap in de kart en zeil mee met de wind. Geniet van de frisse zeelucht en de ultieme strandbeleving.

Maak een reservering voor: Reserveer het Kitebuggy'en hieronder!

Bezig met het laden van tijdstippen voor Reserveer het Kitebuggy'en hieronder!

Vul onderstaande gegevens in

Hoe werkt het reserveren?

Doe in de agenda hierboven jouw aanvraag voor de gewenste datum en vermeld daarbij jouw gewenste tijd. Aan de hand van 'het laag-water-getij' en bestaande reserveringen proberen we jouw aanvraag zo goed mogelijk in te plannen. Je ontvang van ons (binnen 24 uur) per e-mail een vrijblijvend voorstel. In deze mail vind je tevens alle benodigde info. Na betaling via iDeal is jouw reservering definitief en kijken wij uit naar jullie komst! Vragen? Gebruik rechtsonderin onze live chat of bel!

Richting het Westland, Scheveningen of Den Haag

Het uitgestrekte, brede strand van Hoek van Holland is ideaal om te Kitebuggy'en. Binnen enkele minuten scheer je al over het strand richting het Westland en Scheveningen. Een spectaculaire ervaring die je niet snel zal vergeten.

Kitebuggy'en in Hoek van Holland

Voor Kitebuggy'en is ruimte nodig en dat hebben wij genoeg op het strand. Gedurende de activiteit wordt je de basis geleerd van het kitebuggy'en, waaronder rijden, draaien en kiten. De blokart heeft één zitje voor één persoon. Je kan de kart wel met meerdere personen delen. Hierdoor ontstaat de gelegenheid om elkaar te helpen en aan te moedigen wat zorgt voor een leuke interactie!

Kitebuggy'en bij BeachLine, alleen het beste materiaal!

BeachLine heeft beschikking over eigen kitebuggy's. Wij ontvangen veel vriendengroepen, families en bedijven die gebruikmaken van onze buggy's, maar wil je met zijn tweeën of drieën kitebuggy'en, kan dit natuurlijk ook. Wij zijn aangesloten bij het veiligheidskeurmerk Sport institute Europe. Wij maken uitsluitend gebruik van het beste materiaal. 

Combineer & Profiteer 

Kitebuggy is te combineren met al onze aandere activiteiten. Boek bijvoorbeeld Kitebuggy'en + suppen en profiteer!
Normaal tarief:     € 80,- p.p. (3 uur)
Combinatietarief:  € 70,- p.p. (3 uur)

 

www.blokartenhoekvanholland.nl

Kitebuggy'en in Zuid-Holland

Dagelijks (hierboven in de agenda) reserveren

Het Kitebuggy'en wordt wekelijks aangeboden in het weekend. Erg leuk als je bijvoorbeeld een weekendje weg bent of op vakantie bij vakantiepark vlugtenburg aan Zee, Duynparc De Heeren van 's Gravensande of Landal Beach Villa's in Hoek van Holland.

Kleding bij het Kitebuggy'en

Wij raden altijd dichte schoenen en vrijetijdskleding aan. Houdt rekening met de weersvoorspellingen en bij vochtig weer wat opspetterend water. Handschoenen zijn aan te raden maar niet verplicht.

Iedereen een eigen kart, ook met een groep!

BeachLine biedt ook voor grotere groepen gelegenheid tijdens een vrijgezellendag, bedrijfsuitje of familiedag. Samen met elkaar bezig zijn waarbij iedereen een eigen buggy heeft maakt de strandbeleving onvergetelijk! Wij bieden genoeg activiteiten voor grote groepen. Voor groepen denken wij graag mee in een arrangementsprijs met horeca. Mocht je de mogelijkheden voor horeca en het kitebuggy'en willen bespreken tijdens een kop koffie? Wij horen het graag.

Prijzen kitebuggy incl. btw 

1,5 uur kitebuggy'en   € 45,- p.p.

Het kitebuggy'en bestaat uit powerkiten en buggyrijden en is altijd vanaf 2 personen en onder begeleiding!

Doe jouw aanvraag voor reservering direct hierboven in onze agenda óf neem contact op via ons contactformulier.  

0174 35 20 56

T/m 20 personen vraag je vrijblijvend en eenvoudig hierboven in onze agenda aan!

Voor meer personen kun je het beste even mailen of bellen.

Iedere dag ontbijt

Sinds het begin van het seizoen biedt BeachLine Beach iedere dag een heerlijk ontbijtje op het strand!

Elke dag staan wij van 10.00 tot 12.00 uur voor u klaar met heerlijke verse broodjes, croissantjes, diverse luxe vleeswaren, jonge kaas, gerookte zalm, verschillende smaken jam en een gekookt eitje!

Als afsluiter is er heerlijk vers fruit!

Reserveer snel een plekje in ons gezellige paviljoen! Bekijk het ontbijt en reserveer op tijd om zeker te zijn van een tafel!

 

Bekijk en reserveer

TOP
idee
7/pw
"
Heerlijke strandtent met gemoedelijke sfeer en dineren voor betaalbare prijs, zeker een aanrader!
"
- G. Zwinkels