LET OP: "Gedurende de maanden okt-mrt bieden wij ontvangst in ons winterpaviljoen met beperkte horeca. Zie BeachLine Winterbar" x

Golfsurfen aan het strand

Kom met al jouw collega's naar BeachLine voor een gezellige dag aan het strand van 's-Gravenzande tussen Hoek van Holland en Den Haag/ Scheveningen. Combineer het golfsurfen met een heerlijke BBQ en/of borrel!

Hoe snel staat u?

Golfsurfen is een erg leuke activiteit voor jong en oud waarbij plezier voorop staat! Door professionele wetsuits past het water zich aan, aan uw lichaamstemperetuur en is het aangenaam vertoeven in de zee!

In een spoedcursus leert u de tactiek van het 'gaan staan' op de surfplank! Binnen enkele minuten en uitleg van onze ervaren instructeurs mag u al te water om uw kunsten te vertonen! 

De uitdaging is zowel bij het peddelen en het staan om uw evenwicht te bewaren. Het vallen en opstaan zorgt voor hillarische momenten. 

Wilt u meer informatie over de groepsactiviteiten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij denken graag met u mee over de indeling van de dag met geschikte activiteiten. 

0174 35 20 56

 

 

Iedere dag ontbijt

Sinds het begin van het seizoen biedt BeachLine Beach iedere dag een heerlijk ontbijtje op het strand!

Elke dag staan wij van 10.00 tot 12.00 uur voor u klaar met heerlijke verse broodjes, croissantjes, diverse luxe vleeswaren, jonge kaas, gerookte zalm, verschillende smaken jam en een gekookt eitje!

Als afsluiter is er heerlijk vers fruit!

Reserveer snel een plekje in ons gezellige paviljoen! Bekijk het ontbijt en reserveer op tijd om zeker te zijn van een tafel!

 

Bekijk en reserveer

TOP
idee
7/pw
"

Hebben een top dag gehad vliegeren en blokarten.
Helemaal super!

"
- Vincent Vossen