Golfsurfen aan het strand

Kom met al jouw collega's naar BeachLine voor een gezellige dag aan het strand van Hoek van Holland. Combineer het golfsurfen met een heerlijke BBQ en/of borrel!

Maak een reservering voor: Golfsurfen aan het strand

Bezig met het laden van tijdstippen voor Golfsurfen aan het strand

Vul onderstaande gegevens in

Hoe werkt het reserveren?

Doe in de agenda hierboven jouw aanvraag voor de gewenste datum en vermeld daarbij jouw gewenste tijd. Aan de hand van het getij en opkomende reserveringen proberen we jouw aanvraag zo goed mogelijk in te plannen. Je ontvangt van ons (binnen 24 uur) per e-mail een vrijblijvend voorstel. In deze mail vind je tevens alle benodigde info. Na betaling via iDeal is jouw reservering definitief en kijken we uit naar jullie komst! Vragen? Gebruik rechtsonderin onze live chat of bel!

Surfschool Hoek van Holland

Golfsurfen is een erg leuke activiteit voor jong en oud waarbij plezier voorop staat! Door professionele wetsuits past het water zich aan, aan jouw lichaamstemperetuur en is het aangenaam vertoeven in de zee!

Surfles voor groepen (andere tarieven)

Erg leuke wateractiviteit met een vrijgezellendag, bedrijfsuitje of dergelijke! De uitdaging is zowel bij het peddelen en het staan om je evenwicht te bewaren. Het vallen en opstaan zorgt voor hillarische momenten. Leuk met collega's en vrienden! 

 

  

Wat gaan we doen?

We starten met het passen van de wetsuits, uitdelen van de surfboards, een warming up. In een spoedcursus leer je de tactiek van het 'gaan staan' op de surfplank! Binnen enkele minuten en uitleg van onze ervaren instructeurs mag je al te water om jouw kunsten te vertonen! 

Losse verhuur incl. btw

1 uur                                € 20,-  p.p. 
wetsuit incl. douche      €  7,50 p.p.* 

*Omkleedruimte aanwezig

Losse surflessen incl. btw

1,5 uur surfclinic          € 35,- p.p. 

*De surflessen zijn altijd vanaf 2 personen en onder professionele begeleiding waarbij iedereen is voorzien van een board, wetsuit, douche en omkleedruimte.

Combineer & Profiteer

Golfsurfen is te combineren met al onze andere activiteiten. Boek bijvoorbeeld golfsurfen + XL Suppen en profiteer met korting!

Wil je meer informatie over de groepsactiviteiten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij denken graag met je mee over de indeling van de dag met geschikte activiteiten. 

 

0174 35 20 56

 

Iedere dag ontbijt

Sinds het begin van het seizoen biedt BeachLine Beach iedere dag een heerlijk ontbijtje op het strand!

Elke dag staan wij van 10.00 tot 12.00 uur voor u klaar met heerlijke verse broodjes, croissantjes, diverse luxe vleeswaren, jonge kaas, gerookte zalm, verschillende smaken jam en een gekookt eitje!

Als afsluiter is er heerlijk vers fruit!

Reserveer snel een plekje in ons gezellige paviljoen! Bekijk het ontbijt en reserveer op tijd om zeker te zijn van een tafel!

 

Bekijk en reserveer

TOP
idee
7/pw
"

Complimenten voor het personeel! Meerdere malen bezocht en service altijd goed!

"
- Carolien