• blokarten westland, hoek van holland, den haag, scheveningen

Dagelijks blokarten voor jong en oud!

Stap in onze blokarts en scheer vanaf 's-Gravenzande richting Hoek van Holland, Monster en het strand van Scheveningen met je blokart langs de kust. Stap in de kart en zeil mee met de wind. Geniet van de frisse zeelucht en de ultieme strandbeleving. Dichtsbijzijnde strand Naaldwijk!

Richting Hoek van Holland, Scheveningen of Den Haag

Het uitgestrekte, brede strand van 's-Gravenzande in Westland of Hoek van Holland is ideaal om te blowkarten. Binnen enkele minuten scheer je al over het strand richting Scheveningen of Hoek van Holland. Een spectaculaire tocht die je niet snel zal vergeten.

Blokarten / Blowkarten of Strandzeilen

Blokarten of ook wel blowkarten of strandzeilen genoemd staat bekend om de wendbaarheid en snelheid die de kart heeft. Gedurende de activiteit wordt je de basis geleerd van het blokarten, waaronder rijden, draaien en driften. Je hebt de keuze alleen een blokart te besturen of er één te delen met 2 personen. Hierdoor ontstaat de gelegenheid om elkaar te helpen en aan te moedigen wat zorgt voor een leuke interactie!

Blokarten met BeachLine,  alleen het beste materiaal!

BeachLine heeft beschikking over eigen blokarts. Wij ontvangen veel vriendengroepen, families en bedijven die gebruikmaken van onze blowkarts, maar wil je alleen of met zijn tweeën blowkarten, kan dit natuurlijk ook. Wij zijn aangesloten bij het veiligheidskeurmerk Sport institute Europe. Wij maken uitsluitend gebruik van de enige echte orginele blokarts van het merk Blokart uit Nieuw Zeeland.

Groepen

Blokarten met een grotere groep tijdens een vrijgezellendag, bedrijfsuitje of familiedag maakt de strandbeleving onvergetelijk! Voor groepen boven de 10 personen denken wij graag mee in een arrangementsprijs met horeca. Mocht je de mogelijkheden voor horeca en het blokarten willen bespreken tijdens een kop koffie? Wij horen het graag.

 

 

 Blowkart richting Hoek van Holland of Scheveningen!

Dagelijks (hieronder) reserveren

Het blokarten wordt dagelijks aangeboden. Erg leuk als je bijvoorbeeld een weekendje weg bent of op vakantie bij vakantiepark vlugtenburg aan Zee, Duynparc De Heeren van 's Gravensande of Landal Beach Villa's in Hoek van Holland. Wil je blokarten met een grote groep of combineren met een andere activiteit, dan kan dat ook. Hieronder vind je meer informatie over de mogelijkheden en prijzen.  

Prijzen blokarten incl. btw 

1 uur blokarten          € 30,- p.p.
1,5 uur blokarten        € 35,- p.p.
2 uur blokarten           € 45,- p.p.

Het blokarten is altijd vanaf 2 personen en onder begeleiding waarbij een ieder is voorzien van een eigen kart! 

Blowkarten Combineren

Blokarten is te combineren met al onze aandere activiteiten. Boek bijvoorbeeld blowkarten + powerkiten en profiteer!
Normaal tarief:     € 55 p.p. (2 uur)
Combinatietarief:  € 45,- p.p. (2 uur)

Reserveer direct hieronder óf neem contact op via ons contactformulier.   

0174 35 20 56

Maak een reservering voor: Dagelijks blokarten voor jong en oud!

Bezig met het laden van tijdstippen voor Dagelijks blokarten voor jong en oud!

Vul onderstaande gegevens in

Voor het blokarten zijn we afhankelijk van een laag getij wat iedere dag wisselt, daarom dubbelchecken wij graag jouw voorkeurstijd en bevestigen deze indien mogelijk!

Iedere zondag ontbijt

Sinds het begin van het seizoen bied BeachLine Beach iedere zondag een heerlijk ontbijtje op het strand!

Elke zondag staan wij van 10.00 tot 12.00 uur voor u klaar met heerlijke verse broodjes, croissantjes, diverse luxe vleeswaren, jonge kaas, gerookte zalm, verschillende smaken jam en een gekookt eitje!

Als afsluiter is er heerlijk vers fruit!

Voor maar € 7,50 per persoon reserveert u al een plekje in ons gezellige paviljoen! Bekijk de actie en reserveer op tijd om zeker te zijn van een tafel!

 

Bekijk de actie en reserveer

Slechts
€ 7,50
p.p.
"
Heerlijke strandtent met gemoedelijke sfeer en dineren voor betaalbare prijs, zeker een aanrader!
"
- G. Zwinkels