• blokarten westland, hoek van holland, den haag, scheveningen

Dagelijks blokarten voor jong en oud!

Stap in onze blokarts en scheer vanaf 's-Gravenzande/ Hoek van Holland, Monster en het strand van Scheveningen met je blokart langs de kust. Stap in de kart en zeil mee met de wind. Geniet van de frisse zeelucht en de ultieme strandbeleving.


Richting Hoek van Holland, Scheveningen of Den Haag

Het uitgestrekte, brede strand van 's-Gravenzande in Westland of Hoek van Holland is ideaal om te blowkarten. Binnen enkele minuten scheer je al over het strand richting Scheveningen of Hoek van Holland. Een spectaculaire tocht die je niet snel zal vergeten.

Blokarten / Blowkarten of Strandzeilen

Blokarten of ook wel blowkarten of strandzeilen genoemd staat bekend om de wendbaarheid en snelheid die de kart heeft. Gedurende de activiteit wordt je de basis geleerd van het blokarten, waaronder rijden, draaien en driften. Je hebt de keuze alleen een blokart te besturen of er één te delen met 2 personen. Hierdoor ontstaat de gelegenheid om elkaar te helpen, aan te moedigen en samen over het strand te "blazen". 

Blokarten met BeachLine

BeachLine heeft beschikking over eigen blokarts. Wij ontvangen veel vriendengroepen, families en bedijven die gebruikmaken van onze blokarts, maar wil je alleen of met zijn tweeën blowkarten, kan dit natuurlijk ook. Wij zijn aangesloten bij het veiligheidskeurmerk Sport institute Europe. Wij maken gebruik van de orginele blokarts van het merk Blokart uit Nieuw Zeeland.

Groepen

Blokarten met een grotere groep tijdens een vrijgezellendag, bedrijfsuitje of familiedag maakt de strandbeleving onvergetelijk! Voor groepen boven de 10 personen denken wij graag mee in een arrangementsprijs met horeca. 

Blowkart richting Hoek van Holland of Scheveningen!
 

Dagelijks reserveren

Het blokarten wordt dagelijks aangeboden. Voor het blokarten zijn we afhankelijk van het getij dus check hiervoor onze agenda onderaan deze pagina voor de beschikbare tijden! Wil je blokarten met een grote groep of combineren met een andere activiteit, dan kan dat ook. Hieronder vind je meer informatie over de mogelijkheden en prijzen.
 

Prijzen blokarten (vanaf 2 pers)

1 uur blokarten          € 30,-
1,5 uur blokarten        € 35,-
2 uur blokarten           € 37,50
 

Blokarten Combineren

Blokarten is te combineren met al onze aandere activiteiten. Boek bijvoorbeeld blowkarten + powerkiten en profiteer!
Normaal tarief:     € 55 p.p. (2 uur)
Combinatietarief:  € 45,- p.p. (2 uur).
 

Mocht je de mogelijkheden nog eens willen bespreken tijdens een kop koffie? Wij horen het graag.

Neem contact op via ons contactformulier. 

  

06 134 133 46

Maak een reservering voor: Dagelijks blokarten voor jong en oud!

Bezig met het laden van tijdstippen voor Dagelijks blokarten voor jong en oud!

Vul onderstaande gegevens in

Blokart-borrel-actie van BeachLine 2017

Blokarten in combinatie met een gezellige borrel maakt jouw strandbezoek compleet! Vanaf twee personen is dit arrangement al te reserveren! 

Voor maar € 35,- per persoon reserveer je 1 uur blokarten, 2 consumpties per persoon én een ronde luxe bittergarnituur! 

Reserveer

Zomer
Actie
"

Het blokarten was afgelopen weekend het hoogtepunt van onze vakantie! Nogmaals bedankt!

"
- T. van den Berg