• BBQ buffet

    Vier uw verjaardag i.c.m. een heerlijk BBQ buffet!

Italiaanse taferelen om de hoek!

Bij BeachLine's paviljoens kunt u genieten van een Italiaans / Nederlandse keuken. Onze menukaart biedt heerlijke huisgemaakte steenoven pizza's, pasta's, verse broodjes, gezonde salades en een uitgebreid snack assortiment.

Neem contact op en reserveer

Italiaanse á la carte

BeachLine's sfeervolle restaurants zijn tijdens het seizoen dagelijks vanaf 10.00 uur geopend voor lunch, diner, een kopje koffie en/of een borrel. Vanaf ons ruime terras geniet u van het strand en omgeving onder het genot van een heerlijke huisgemaakte pizza of ander smakelijk gerecht. Wij bieden zowel loungebanken, lage én hoge tafels. 

Bekijk onze á la carte kaart

BBQ's en Buffetten

Voor bruiloften, bedrijfsuitjes, scholen of andere partijen biedt BeachLine de lekkerste BBQ Arrangementen of Buffetten. Wij denken hierin graag mee in persoonlijke wensen en voorkeuren op onze locatie in Hoek van Holland. Combineer bijvoorbeeld een leuke strandactiviteit met een aansluitende borrel, BBQ of diner en maak er een onvergetelijke dag van!

Lees snel verder!

Iedere dag ontbijt

Sinds het begin van het seizoen biedt BeachLine Beach iedere dag een heerlijk ontbijtje op het strand!

Elke dag staan wij van 10.00 tot 12.00 uur voor u klaar met heerlijke verse broodjes, croissantjes, diverse luxe vleeswaren, jonge kaas, gerookte zalm, verschillende smaken jam en een gekookt eitje!

Als afsluiter is er heerlijk vers fruit!

Reserveer snel een plekje in ons gezellige paviljoen! Bekijk het ontbijt en reserveer op tijd om zeker te zijn van een tafel!

 

Bekijk en reserveer

TOP
idee
"
Heerlijke strandtent met gemoedelijke sfeer en dineren voor betaalbare prijs, zeker een aanrader!
"
- G. Zwinkels