Powerkiten/ vliegeren met power!

Kom met al jouw collega's naar BeachLine voor een gezellige dag aan het strand van Hoek van Holland. Combineer het Powerkiten met een heerlijke BBQ en/of borrel!

Maak een reservering voor: Powerkiten/ vliegeren met power!

Bezig met het laden van tijdstippen voor Powerkiten/ vliegeren met power!

Vul onderstaande gegevens in

Vliegeren op een hoger niveau!

Een leuke uitdaging voor iedereen die houd van het strand en de wind! Het powerkiten is een steeds populairder wordende activiteit die vaak wordt gecombineerd met een activiteit zoals blokarten.

De sport heeft voor ieder wat wils! Het strand van Hoek van Holland is een ideale locatie om te powerkiten. 

Laat je vlieger op richting Hoek van Holland of Scheveningen!

De vliegers zijn er in alle soorten en maten zodat er ook met minder wind gevliegerd kan worden. Ook zijn er kleine vliegers voor mensen die het kiten heerlijk ontspannen willen beleven. De meer fanatiekere personen gaan de uitdaging aan met een wat grotere vlieger. 

Wat gaan we doen?

Het aantal bestaat uit minimaal 2 personen. Professionele instructeurs vertellen je stapsgewijs de basisbeginselen van het powerkiten. Je leert vervolgens met speciale vliegers zoals ‘nasawings’ en ‘matrassen’ de verschillende tips en trics. Wanneer je eenmaal de powerkite onder controle hebt kun je zelfs al proberen een sprong te maken op het strand! 

Dagelijks reserveren

Het powerkiten wordt dagelijks aangeboden. Wil je powerkiten met een grote groep of combineren met een andere activiteit, dan kan dat ook. Hiernaast op de pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden en prijzen. 

 

Powerkite met ons op het Hoekse strand! Erg leuk als je bijvoorbeeld een weekendje weg bent of op vakantie bij vakantiepark vlugtenburg aan Zee, Duynparc De Heeren van 's Gravensande of Landal Beach Villa's in Hoek van Holland.

Prijzen powerkiten (vanaf 2 pers)

1 uur powerkiten           € 27,50 p.p.
1,5 uur powerkiten        € 32,50 p.p.

 

Powerkiten Combineren

Powerkiten is te combineren met al onze andere activiteiten. Boek bijvoorbeeld powerkiten + blowkarten en profiteer! 
Normaal tarief:     € 62,50 p.p. (2 uur)
Combinatietarief:  € 52,50 p.p. (2 uur)

Wil je meer informatie over de groepsactiviteiten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij denken graag met je mee over de indeling van de dag met geschikte activiteiten.


Neem contact op via ons contactformulier

0174 35 20 56

Iedere dag ontbijt

Sinds het begin van het seizoen biedt BeachLine Beach iedere dag een heerlijk ontbijtje op het strand!

Elke dag staan wij van 10.00 tot 12.00 uur voor u klaar met heerlijke verse broodjes, croissantjes, diverse luxe vleeswaren, jonge kaas, gerookte zalm, verschillende smaken jam en een gekookt eitje!

Als afsluiter is er heerlijk vers fruit!

Reserveer snel een plekje in ons gezellige paviljoen! Bekijk het ontbijt en reserveer op tijd om zeker te zijn van een tafel!

 

Bekijk en reserveer

TOP
idee
7/pw
"

Complimenten voor het personeel! Meerdere malen bezocht en service altijd goed!

"
- Carolien