Expeditie Robinson op het strand

Kom met al jouw collega's naar BeachLine voor een gezellige dag aan het strand van Hoek van Holland. Combineer Expeditie Robinson met een heerlijke BBQ en/of borrel!

Maak een reservering voor: Expeditie Robinson op het strand

Bezig met het laden van tijdstippen voor Expeditie Robinson op het strand

Vul onderstaande gegevens in

Overleven 

U waant zich op een plek waar overleven en competitie centraal staan. Expeditie Robinson, voor een origineel bedrijfsuitje of originele vrijgezellendag. In navolging van het zeer populaire en spectaculaire TV programma biedt BeachLine een programma specifiek gericht op teambuilding, overlevingsdrang en creativiteit tijdens de Expeditie Robinson. Het is de ultieme overlevingsspel aan de Nederlandse kust, waarin de Teambuilding spirit hoog staat!

Hilarische activiteiten

Je zult de tranen van je wangen moeten vegen bij sommige onderdelen van Expeditie Robinson! De verschillende activiteiten staan garant voor hilarische taferelen onder de teamleden waardoor Expeditie Robinson erg geschikt is voor een bedrijfsuitje of een leuke vrijgezellendag. Denk hierbij aan het 'eetspel' wanneer een team de vragen niet kan beantwoorden of het geblindoekt zoeken naar kokosnoten met sturing van de teamleden vanaf de zijlijn. 

Teambuilding 

Spanning, sensatie, teambuilding en plezier staan garant voor een onvergetelijk evenement. Competitiegericht, creatief, teambuilding en sportief!

Leiderschap

De kracht van de Robinson Experience is ervoor te zorgen dat er altijd iemand in het team kan uitblinken op 1 van de verschillende proeven. Er wordt altijd gewerkt in Teamverband waarbij 1 persoon de leiding zal nemen, bij een proef! Misschien bent u wel de ware leider van Expeditie Robinson!

Onderdelen

Variatie uit: Evenwichtspel, Wandelende A, Touwtrekken, Eetproef, Katapult bouwen, Bamboetoren bouwen, Breinbrekers, memory game en Hindernis baan in combinatie met primitief vuur maken.

Prijzen Expeditie Robinson (vanaf 6 pers)

1 uur Expeditie Robinson €25,- p.p.

1,5 uur Expeditie Robinson €30,- p.p.

2 uur Expeditie Robinson €35,- p.p.

Na een dag waarin u vol op de proef bent gesteld, bepaalt de jury welk team de expeditie het best heeft doorstaan. Scoort uw team het hoogst op de uitdagingen?

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de groepsactiviteiten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij denken graag met u mee over de indeling van de dag met geschikte activiteiten. 

0174 35 20 56

Iedere dag ontbijt

Sinds het begin van het seizoen biedt BeachLine Beach iedere dag een heerlijk ontbijtje op het strand!

Elke dag staan wij van 10.00 tot 12.00 uur voor u klaar met heerlijke verse broodjes, croissantjes, diverse luxe vleeswaren, jonge kaas, gerookte zalm, verschillende smaken jam en een gekookt eitje!

Als afsluiter is er heerlijk vers fruit!

Reserveer snel een plekje in ons gezellige paviljoen! Bekijk het ontbijt en reserveer op tijd om zeker te zijn van een tafel!

 

Bekijk en reserveer

TOP
idee
7/pw
"

Loved your Italian food and wine!!

"
- Carol Schoonhoven