Boeren Beachgolf op het strand

Kom met al jouw collega's naar BeachLine voor een gezellige dag aan het strand van Hoek van Holland. Combineer het Boeren Beachgolf met een heerlijke BBQ en/of borrel!

Maak een reservering voor: Boeren Beachgolf op het strand

Bezig met het laden van tijdstippen voor Boeren Beachgolf op het strand

Vul onderstaande gegevens in

Boerengolf maar dan anders!

Golfen is niet meer weg te denken uit de sportwereld en tegenwoordig worden de meeste zakelijke contracten gesloten op de golfbaan. Echter is er een variant waar het er allemaal wat minder serieus aan toe gaat en plezier op de eerste plaats staat, namelijk het Boerengolfen oftewel Klompengolf.

Parcours

Bij BeachLine hebben we het golf gecombineerd met het strand en is zo gekomen tot het Boeren Beachgolf. Het parcours bestaat uit 9 "sandholes" die verdeelt liggen op het strand. En dit alles met die bijzondere boeren golfclubs.

Uitdaging

Je probeert met je groep in zo min mogelijk slagen het boerengolfparcours af te leggen en de winnaar te worden van het Boeren Beachgolfen.

Klomp in one

Boerenbeachgolf of Klompengolf zal je in ieder geval een leuke en unieke kijk geven op de golfwereld. Wie wordt de caddy? Wie heeft beginnersgeluk of verborgen talent?...... En wie slaat die beroemde KLOMP in One.

 

Licht actief

Het programma heeft een hoge funfactoor en is licht sportief. Je bevind je in een fantastische omgeveving van duinen, strand en zee. We zien je graag verschijnen voor een gezellige middag.  

Combineren

Het programma kan goed gecombineerd met al onze andere activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan powerkiten of blowkarten.

Tijdsduur 1.5  uur

Meer weten?

Wil je meer informatie over de groepsactiviteiten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij denken graag met je mee over de indeling van de dag met geschikte activiteiten. 

0174 35 20 56

Iedere dag ontbijt

Sinds het begin van het seizoen biedt BeachLine Beach iedere dag een heerlijk ontbijtje op het strand!

Elke dag staan wij van 10.00 tot 12.00 uur voor u klaar met heerlijke verse broodjes, croissantjes, diverse luxe vleeswaren, jonge kaas, gerookte zalm, verschillende smaken jam en een gekookt eitje!

Als afsluiter is er heerlijk vers fruit!

Reserveer snel een plekje in ons gezellige paviljoen! Bekijk het ontbijt en reserveer op tijd om zeker te zijn van een tafel!

 

Bekijk en reserveer

TOP
idee
7/pw
"

Complimenten voor het personeel! Meerdere malen bezocht en service altijd goed!

"
- Carolien