Gedurende de maanden okt-mrt bieden wij ontvangst in ons winterpaviljoen met beperkte horeca. Zie BeachLine Winterbar

Raften op zee

Kom met al jouw collega's naar BeachLine voor een gezellige dag aan het strand van 's-Gravenzande tussen Hoek van Holland en Den Haag/ Scheveningen. Combineer het Raften met een heerlijke BBQ en/of borrel!

Spectaculaire teambuilding

Raften ofwel wildwatervaren genoemd is een stoere activiteit met het accent op teambuilding. Na een korte uitleg mag u al te water en probeert u met uw team de branding te trotseren. Hiervoor maakt u gebruik van een rubberboot met peddels. Deze ‘rubberboot’ noemen we de ‘raft’.

Ga de uitdaging aan met meerdere teams om zo snel mogelijk door de branding te komen. Daarnaast is er een estafette variant om als snelste rond de boei te varen en terug. De verplichte helm, zwemvesten en wetsuits zijn aanwezig en de activiteit wordt begeleid door ervaren instructeurs.

Deze activiteit is zeer geschikt voor collega’s of vrienden en staat garant voor veel plezier. Bent u niet bang voor water en durft u het aan?
 
Wilt u meer informatie over de groepsactiviteiten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij denken graag met u mee over de indeling van de dag met geschikte activiteiten. 

0174 35 20 56

 

Iedere zondag ontbijt

Sinds het begin van het seizoen bied BeachLine Beach iedere zondag een heerlijk ontbijtje op het strand!

Elke zondag staan wij van 10.00 tot 12.00 uur voor u klaar met heerlijke verse broodjes, croissantjes, diverse luxe vleeswaren, jonge kaas, gerookte zalm, verschillende smaken jam en een gekookt eitje!

Als afsluiter is er heerlijk vers fruit!

Voor maar € 7,50 per persoon reserveert u al een plekje in ons gezellige paviljoen! Bekijk de actie en reserveer op tijd om zeker te zijn van een tafel!

 

Bekijk de actie en reserveer

Slechts
€ 7,50
p.p.
"

Complimenten voor het personeel! Meerdere malen bezocht en service altijd goed!

"
- Carolien