Raften op zee

Kom met al jouw collega's naar BeachLine voor een gezellige dag aan het strand Hoek van Holland. Combineer het Raften met een heerlijke BBQ en/of borrel!

Maak een reservering voor: Raften op zee

Bezig met het laden van tijdstippen voor Raften op zee

Vul onderstaande gegevens in

Hoe werkt het reserveren?

Doe in de agenda hierboven jouw aanvraag voor de gewenste datum en vermeld daarbij jouw gewenste tijd. Aan de hand van bestaande reserveringen en beschikbaarheid materiaal proberen we jouw aanvraag zo goed mogelijk in te plannen. Je ontvang van ons (binnen 24 uur) per e-mail een vrijblijvend voorstel. In deze mail vind je tevens alle benodigde info. Na betaling via iDeal is jouw reservering definitief en kijken wij uit naar jullie komst! Vragen? Gebruik rechtsonderin onze live chat of bel!

Spectaculaire teambuilding

Raften ofwel wildwatervaren genoemd is een stoere activiteit met het accent op teambuilding. Na een korte uitleg mag je al te water en probeer je met jouw team de branding te trotseren. Hiervoor maak je gebruik van een rubberboot met peddels. Deze ‘rubberboot’ noemen we de ‘raft’.

Wat gaan we doen?!

Ga de uitdaging aan met meerdere teams om zo snel mogelijk door de branding te komen. Daarnaast is er een estafette variant om als snelste rond de boei te varen en terug. De verplichte helm, zwemvesten en wetsuits zijn aanwezig en de activiteit wordt begeleid door ervaren instructeurs.

Deze activiteit is zeer geschikt voor een bedrijfsuitje of vrijgezellendag en staat garant voor veel plezier. 

Nieuwe raftboten!!!

Sinds 2019 heeft BeachLine opnieuw geinvesteerd in **Nieuwe rafts**. Een top idee voor een vrijgezellendag of bedrijfsuitje maar ook al mogelijk vanaf 5 personen*! Samen met elkaar bezig zijn maakt de strandbeleving onvergetelijk! Er is gelegenheid om te douchen en om te kleden. Mocht je de mogelijkheden willen bespreken tijdens een kop koffie? Wij horen het graag. 

Combineer & Profiteer 

Raften is te combineren met al onze andere activiteiten. Boek bijvoorbeeld Raften + suppen en profiteer! 
Normaal tarief: € 70,- p.p. (2 uur)
Combinatietarief: € 60,- p.p. (2 uur)

 

 

 

Dagelijks (hierboven) reserveren

Het raften wordt dagelijks aangeboden. Erg leuk als je bijvoorbeeld een weekendje weg bent of op vakantie bij vakantiepark vlugtenburg aan Zee, Duynparc De Heeren van 's-Gravenzande of Landal Beach Villa's in Hoek van Holland. Wil je raften met een grote groep of combineren met een andere activiteit, dan kan dat ook. Hieronder vind je meer informatie over de mogelijkheden en prijzen. 

Prijzen raften incl. btw 

1,5 uur raften             € 35,- p.p.
2 uur raften                € 40,- p.p.

Het raften is al te reserveren vanaf 5 personen en onder begeleiding van een ervaren instructeur! Bij minder personen raden wij het suppen aan! 

Doe jouw aanvraag voor reservering direct hierboven in onze agenda óf neem contact op via ons contactformulier.  

0174 35 20 56

T/m 20 personen vraag je vrijblijvend en eenvoudig hierboven in onze agenda aan!

Voor meer personen kun je het beste even mailen of bellen.

 

Iedere dag ontbijt

Sinds het begin van het seizoen biedt BeachLine Beach iedere dag een heerlijk ontbijtje op het strand!

Elke dag staan wij van 10.00 tot 12.00 uur voor u klaar met heerlijke verse broodjes, croissantjes, diverse luxe vleeswaren, jonge kaas, gerookte zalm, verschillende smaken jam en een gekookt eitje!

Als afsluiter is er heerlijk vers fruit!

Reserveer snel een plekje in ons gezellige paviljoen! Bekijk het ontbijt en reserveer op tijd om zeker te zijn van een tafel!

 

Bekijk en reserveer

TOP
idee
7/pw
"
Heerlijke strandtent met gemoedelijke sfeer en dineren voor betaalbare prijs, zeker een aanrader!
"
- G. Zwinkels