Boogschieten op het strand

Kom met al jouw collega's naar BeachLine voor een gezellige dag aan het strand van 's-Gravenzande tussen Hoek van Holland en Den Haag/ Scheveningen. Combineer het Boogschieten met een heerlijke BBQ en/of borrel!

De boog kan niet altijd gespannen staan...

Het boogschieten is een ontspannen activiteit. Met behulp van een boog en het oog is het de bedoeling om het doel ofwel de roos te raken. Meestal wordt de boog vastgehouden met de hand tegenovergesteld van het dominante oog. Daarna brengt de schutter de boog omhoog en richt op het doel.

Techniek

Onze ervaren instructeurs leren u in een paar minuten de basis van de schiettechniek. In teams kan de activiteit passend worden gemaakt in een competitief programma zoals bijvoorbeeld zeskamp. Daarnaast is het boogschieten ook een goede ontspanning na een intensievere activiteit of bijvoorbeeld een vergadering. 

Meer weten? 

Wilt u meer informatie over de groepsactiviteiten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij denken graag met u mee over de indeling van de dag met geschikte activiteiten. 

0174 35 20 56

 

Iedere zondag ontbijt

Sinds het begin van het seizoen bied BeachLine Beach iedere zondag een heerlijk ontbijtje op het strand!

Elke zondag staan wij van 10.00 tot 12.00 uur voor u klaar met heerlijke verse broodjes, croissantjes, diverse luxe vleeswaren, jonge kaas, gerookte zalm, verschillende smaken jam en een gekookt eitje!

Als afsluiter is er heerlijk vers fruit!

Voor maar € 9,50 per persoon reserveert u al een plekje in ons gezellige paviljoen! Bekijk de actie en reserveer op tijd om zeker te zijn van een tafel!

 

Bekijk de actie en reserveer

Slechts
€ 9,50
p.p.
"

Het blokarten was afgelopen weekend het hoogtepunt van onze vakantie! Nogmaals bedankt!

"
- T. van den Berg