Zeskamp op het strand

Kom met al jouw collega's naar BeachLine voor een gezellige dag aan het strand van Hoek van Holland. Combineer de Zeskamp met een heerlijke BBQ en/of borrel!

Een competitief en spectaculaire dag

Vele scholen en bedrijven gingen je al voor met deze waanzinnige, uiteenlopende activiteit. Een competitief en spectaculaire dag voor leerlingen of collega’s. Een groot aanbod aan verschillende spelletjes die bij verschillende soorten weertypen altijd door kunnen gaan.

In teams wordt er een competitie gespeeld waarbij ieder team 6 onderdelen tegen verschillende tegenstanders uitspeelt. Van alle teams wordt verlangd zoveel mogelijk punten in de wacht te slepen. Een team maakt alleen kans op overwinning als zij onderling goed samenwerken, goed communiceren en de juiste tactiek hebben.

Veiligheid staat voorop waarbij ervaren instructeurs zorgdragen voor professionele begeleiding. Aan het eind van de zeskamp is er een prijsuitreiking met een (wissel)beker in het paviljoen van BeachLine Beach.

 

 

 

 

 

 

 

 

Voorbeeld onderdelen

Boogschieten, Bubbelvoetbal, Teambuildingsopdrachten, Vlot bouwen, Beachvolleybal, sumo worstelen, Beachtennis, Hindernisbaan, Vuur maken etc.

Minimaal zes onderdelen worden uitgevoerd.

Competitiegericht, creatief, teambuilding en sportief!

Wil je meer informatie over de groepsactiviteiten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij denken graag met je mee over de indeling van de dag met geschikte activiteiten. 

 

0174 35 20 56

Iedere dag ontbijt

Sinds het begin van het seizoen biedt BeachLine Beach iedere dag een heerlijk ontbijtje op het strand!

Elke dag staan wij van 10.00 tot 12.00 uur voor u klaar met heerlijke verse broodjes, croissantjes, diverse luxe vleeswaren, jonge kaas, gerookte zalm, verschillende smaken jam en een gekookt eitje!

Als afsluiter is er heerlijk vers fruit!

Reserveer snel een plekje in ons gezellige paviljoen! Bekijk het ontbijt en reserveer op tijd om zeker te zijn van een tafel!

 

Bekijk en reserveer

TOP
idee
7/pw
"

Hebben een top dag gehad vliegeren en blokarten.
Helemaal super!

"
- Vincent Vossen