Gedurende de maanden okt-mrt bieden wij ontvangst in ons winterpaviljoen met beperkte horeca. Zie BeachLine Winterbar

BeachLine Pubquiz op het strand

Kom met al jouw collega's naar BeachLine voor een gezellige dag aan het strand van 's-Gravenzande tussen Hoek van Holland en Den Haag/ Scheveningen. Combineer de BeachLine Pubquiz met een heerlijke BBQ en/of borrel!

De leukste pubquiz van strand!

Wie is de nieuwe vice-president van de Verenigde Staten? Wat was de eerste nummer-1 hit van Marco Borsato in Nederland? En in welk jaar kon je voor het eerst euro's pinnen? Zomaar wat vragen die langs zouden kunnen komen in de pubquiz. Lukt het je om op het juiste moment met de goede antwoorden te komen, of blijven ze op het puntje van je tong liggen? Meld je aan, en doe gezellig mee!

Deze quiz’ is breed toegankelijk en dus feitelijk voor alle groepen leuk. De quiz bevat o.a. een plaatjes- en een muziekronde met actuele onderwerpen en vragen. Wij zorgen daarbij dat iedereen wordt voorzien van antwoordformulieren, kladblokjes en pennen. 

Het aantal personen is minimaal 10 en max 250. 

Voorbeeldprogramma:

20.00 uur

Ontvangst bij BeachLine met een hapje en een drankje

20.15 uur Uitleg spelregels
20.30 uur   Start pubquiz
  Ronde 1
  Ronde 2
  Korte pauze van 5 minuten 
  Ronde 3
  Ronde 4
  Pauze van 10 minuten 
  Ronde 5 
  Ronde 6
  Korte pauze om uitslag uit te rekenen
22.15 uur Uitslag quiz

 


Wilt u meer informatie over de groepsactiviteiten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij denken graag met u mee over de indeling van de dag met geschikte activiteiten.

 

0174 35 20 56

Iedere zondag ontbijt

Sinds het begin van het seizoen bied BeachLine Beach iedere zondag een heerlijk ontbijtje op het strand!

Elke zondag staan wij van 10.00 tot 12.00 uur voor u klaar met heerlijke verse broodjes, croissantjes, diverse luxe vleeswaren, jonge kaas, gerookte zalm, verschillende smaken jam en een gekookt eitje!

Als afsluiter is er heerlijk vers fruit!

Voor maar € 7,50 per persoon reserveert u al een plekje in ons gezellige paviljoen! Bekijk de actie en reserveer op tijd om zeker te zijn van een tafel!

 

Bekijk de actie en reserveer

Slechts
€ 7,50
p.p.
"

Hebben een top dag gehad vliegeren en blokarten.
Helemaal super!

"
- Vincent Vossen