Gedurende de maanden okt-mrt bieden wij ontvangst in ons winterpaviljoen met beperkte horeca. Zie BeachLine Winterbar

Djembe op het strand!

Kom met al jouw collega's naar BeachLine voor een gezellige dag aan het strand van 's-Gravenzande tussen Hoek van Holland en Den Haag/ Scheveningen. Combineer het Djembe met een heerlijke BBQ en/of borrel!

Test uw gevoel voor ritme

De workshop Djembé is een erg leuke groepsactiviteit waarbij samen muziek wordt gemaakt. Het verhoogt de groepsenergie versterkt de samenwerking. Talent is niet nodig, want iedereen kan het!

Tijdens de workshop leer je de basistechnieken van Djembé en kan je binnen enkele minuten al verschillende ritmes spelen. 

Combineer de Djembé workshop met één van onze andere activiteiten voor een gevarieerde middag of avond! Tevens is het mogelijk om de workshop te combineren met een BBQ of borrel arrangement!

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de groepsactiviteiten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij denken graag met u mee over de indeling van de dag met geschikte activiteiten. 

0174 35 20 56

 

Iedere zondag ontbijt

Sinds het begin van het seizoen bied BeachLine Beach iedere zondag een heerlijk ontbijtje op het strand!

Elke zondag staan wij van 10.00 tot 12.00 uur voor u klaar met heerlijke verse broodjes, croissantjes, diverse luxe vleeswaren, jonge kaas, gerookte zalm, verschillende smaken jam en een gekookt eitje!

Als afsluiter is er heerlijk vers fruit!

Voor maar € 7,50 per persoon reserveert u al een plekje in ons gezellige paviljoen! Bekijk de actie en reserveer op tijd om zeker te zijn van een tafel!

 

Bekijk de actie en reserveer

Slechts
€ 7,50
p.p.
"

Complimenten voor het personeel! Meerdere malen bezocht en service altijd goed!

"
- Carolien