Reserveer jouw E-Chopper direct hieronder!

Stap op onze E-Bikes/ E-Choppers en cruise vanaf Hoek van Holland, door Westland, richting Kijkduin en omstreken

Maak een reservering voor: Reserveer jouw E-Chopper direct hieronder!

Bezig met het laden van tijdstippen voor Reserveer jouw E-Chopper direct hieronder!

Vul onderstaande gegevens in

Hoe werkt het reserveren?

Doe in de agenda hierboven jouw aanvraag voor de gewenste datum en tijd. Aan de hand van bestaande reserveringen proberen we jouw aanvraag zo goed mogelijk in te plannen. Je ontvang van ons (binnen 24 uur) per e-mail een vrijblijvend voorstel. In deze mail vind je tevens alle benodigde info. Na betaling via iDeal is jouw reservering definitief en kijken wij uit naar jullie komst! Vragen? Gebruik rechtsonderin onze live chat of bel!

Prijzen losse verhuur incl. btw 

1 dagdeel (3 uur)          € 45,- p.p.
1 dag (7 uur)                  € 59,50 p.p. (max 50km)
inclusief gave route*    € 5,00 t/m 5, € 10,- t/m 10 en € 1,00 vanaf 11 personen
inclusief leuke quiz*     € 2,50 t/m 5, € 5,00 t/m 10 en € 0,50 vanaf 11 personen

Doe jouw aanvraag voor reservering direct hierboven in onze agenda óf neem contact op via ons contactformulier. 
* De routes zijn digitaal via je telefoon op de houder van de e-chopper te volgen. De quiz gaat gepaard met de route.  

De E-Chopper, alleen het beste materiaal!

BeachLine beschikt over 30 E-Choppers, ook wel E-Bikes genoemd. De E-Chopper is geschikt voor 1 persoon en voorzien van verlichting, richtingaanwijzers, claxon, gashendel, cruise control, contactslot, instelbare telefoonhouder (handig voor navigatie) en een USB oplaadpunt. Het display geeft de snelheid weer en de status van de accu. Het maximaal te rijden kilometers is 55km. Zo kom je altijd veilig weer thuis!

Routes om te rijden 

BeachLine biedt diverse korte en lange routes om te rijden. Deze routes zijn eenvoudig via de navigatie op jouw eigen telefoon te volgen. Met de telefoonhouder op de E-Chopper kan je de route eenvoudig aflezen. Wij maken uitsluitend gebruik van de enige echte orginele E-Choppers van het merk Spyder Wheelz.

Ook mogelijk onder begeleiding van instructeur

Wil jij een leuke route rijden maar heb je zelf geen zin om te navigeren? Geen probleem! Onze ervaren instructeurs nemen jullie graag mee op een leuke tour langs de leukste spots! Geef in het contactformulier of opmerkingenveld even aan dat je interesse hebt in een instructeur en wij nemen contact met je op.

Combineer & Profiteer 

E-Choppen is te combineren met al onze andere activiteiten. Boek bijvoorbeeld E-Choppen + powerkiten en profiteer!
Normaal tarief:     € 67,- p.p. (3 + 1 uur)
Combinatietarief:  € 57,- p.p. (3 + 1 uur)

www.blokartenhoekvanholland.nl

Wat is er te doen tijdens het coronavirus? Kom naar het strand tijdens de Corona Pandemie. COVID-19. Iets leuks doen tijdens het coronavirus? Kom blokarten op het strand! Wat is open tijdens coronavirus?

**30 nieuwe E-Choppers**

Dagelijks (hierboven in de agenda) reserveren

Het E-Choppen of E-Biken wordt dagelijks aangeboden voor verhuur vanaf onze locaties. Erg leuk als je bijvoorbeeld een weekendje weg bent of op vakantie bij vakantiepark vlugtenburg aan Zee, Duynparc De Heeren van 's Gravensande of Landal Beach Villa's in Hoek van Holland.

Voorwaarden, kleding en gewicht voor het E-Choppen

Het rijden van een E-Chopper kan wanneer je in het bezit bent van een geldig rijbewijs (AM). Helm is sinds 1 januari 2023 verplicht en wordt op locatie ter beschikking gesteld.  Neem in geval van schade, overtreding of een aanrijding direct contact op met BeachLine. De E-Chopper biedt ruimte voor maximaal 1 persoon en de maximale belading is 120 kg inclusief bagage. Wij raden altijd dichte schoenen en vrijetijdskleding aan. Houdt rekening met de weersvoorspellingen en de temperatuur. 

Iedereen een eigen E-Chopper, ook met een groep!

BeachLine biedt **30 nieuwe E-Choppers** voor grotere groepen tijdens een vrijgezellendag, bedrijfsuitje of familiedag. Samen met elkaar touren waarbij iedereen een eigen E-chopper heeft is het allerleukst! Wij bieden genoeg E-Choppers voor grote groepen, zo kunnen wij er altijd meer verzorgen indien gewenst. Voor groepen denken wij graag mee in een arrangementsprijs met horeca. Mocht je de mogelijkheden voor horeca en het blokarten willen bespreken tijdens een kop koffie? Wij horen het graag.

Cruise door Hoek van Holland, naar Westland of Kijkduin

Het duingebied biedt een uniek fietspad om met de E-Choppers over te cruisen. Ontdek het Zuid-Holland, het Westland en omstreken op de E-choppers. Stop onderweg voor koffie, lunch en maak er een onvergeterlijke dag van!

0174 35 20 56

T/m 20 personen vraag je vrijblijvend en eenvoudig hierboven in onze agenda aan!

Voor meer personen kun je het beste even mailen of bellen.

Iedere dag ontbijt

Sinds het begin van het seizoen biedt BeachLine Beach iedere dag een heerlijk ontbijtje op het strand!

Elke dag staan wij van 10.00 tot 12.00 uur voor u klaar met heerlijke verse broodjes, croissantjes, diverse luxe vleeswaren, jonge kaas, gerookte zalm, verschillende smaken jam en een gekookt eitje!

Als afsluiter is er heerlijk vers fruit!

Reserveer snel een plekje in ons gezellige paviljoen! Bekijk het ontbijt en reserveer op tijd om zeker te zijn van een tafel!

 

Bekijk en reserveer

TOP
idee
7/pw
"

Loved your Italian food and wine!!

"
- Carol Schoonhoven