Raften

Spectaculaire teambuilding

Raften ofwel wildwatervaren genoemd is een stoere activiteit met het accent op teambuilding. Na een korte uitleg mag u al te water en probeert u met uw team de branding te trotseren. Hiervoor maakt u gebruik van een rubberboot met peddels. Deze ‘rubberboot’ noemen we de ‘raft’.

Ga de uitdaging aan met meerdere teams om zo snel mogelijk door de branding te komen. Daarnaast is er een estafette variant om als snelste rond de boei te varen en terug. De verplichte helm, zwemvesten en wetsuits zijn aanwezig en de activiteit wordt begeleid door ervaren instructeurs.

Deze activiteit is zeer geschikt voor collega’s of vrienden en staat garant voor veel plezier. Bent u niet bang voor water en durft u het aan?
 
Wilt u meer informatie over de groepsactiviteiten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij denken graag met u mee over de indeling van de dag met geschikte activiteiten. 

06 134 133 46

 

Blokart-borrel-actie van BeachLine 2017

Blokarten in combinatie met een gezellige borrel maakt jouw strandbezoek compleet! Vanaf twee personen is dit arrangement al te reserveren! 

Voor maar € 35,- per persoon reserveer je 1 uur blokarten, 2 consumpties per persoon én een ronde luxe bittergarnituur! 

Reserveer

Zomer
Actie
"
Heerlijke strandtent met gemoedelijke sfeer en dineren voor betaalbare prijs, zeker een aanrader!
"
- G. Zwinkels