Boeren Beachgolf

Boerengolf maar dan anders!

Golfen is niet meer weg te denken uit de sportwereld en tegenwoordig worden de meeste zakelijke contracten gesloten op de golfbaan. Echter is er een variant waar het er allemaal wat minder serieus aan toe gaat en plezier op de eerste plaats staat, namelijk het Boerengolfen oftewel Klompengolf.

Bij BeachLine Beach hebben we het boerengolf gecombineerd met het strand van ‘s-Gravenzande en is zo gekomen tot het Boeren Beachgolf. Het parcours bestaat uit 9 "sandholes" die verdeelt liggen op het strand. En dit alles met die bijzondere boeren golfclubs.

Je probeert met je groep in zo min mogelijk slagen het boerengolfparcours af te leggen en de winnaar te worden van het Boeren Beachgolfen.

Boerenbeachgolf of Klompengolf zal je in ieder geval een leuke en unieke kijk geven op de golfwereld. Wie wordt de caddy? Wie heeft beginnersgeluk of verborgen talent?...... En wie slaat die beroemde KLOMP in One.

Kortom een leuk licht sportief programma met een hoge funfactor en natuurlijk een in fantastische omgeving van duinen, strand en zee. We zien je graag verschijnen voor een gezellige middag.

 

Tip: Programma kan goed gecombineerd worden met bijvoorbeeld powerkiten of Zandsculpturen

Tijdsduur 1.5  uur

 

Wilt u meer informatie over de groepsactiviteiten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij denken graag met u mee over de indeling van de dag met geschikte activiteiten. 

06 134 133 46

 

Blokart-borrel-actie van BeachLine 2017

Blokarten in combinatie met een gezellige borrel maakt jouw strandbezoek compleet! Vanaf twee personen is dit arrangement al te reserveren! 

Voor maar € 35,- per persoon reserveer je 1 uur blokarten, 2 consumpties per persoon én een ronde luxe bittergarnituur! 

Reserveer

Zomer
Actie
"

Complimenten voor het personeel! Meerdere malen bezocht en service altijd goed!

"
- Carolien