BeachLine Bootcamp

Iedere dinsdag van 19.00 - 20.00 uur.

Deze training is een total body workout op en rondom het strand. Een verfrissende training voor zowel beginnende als gevorderde sporters, waarin allerlei oefeningen voor kracht- en uithoudingsvermogen worden afgewisseld. Iedere training is anders; soms gebruiken we materiaal rondom het strand, soms nemen we zelf materiaal mee en een andere keer werken we vooral met eigen lichaamsgewicht. De groep, de afwisseling en het enthousiasme van de trainer zorgen er voor dat je na de training voldaan en fit het strand weer af gaat.
 
Kosten:
10 rittenkaart (€50,-), 5 rittenkaart (€30,-), losse les (€7,-) of onbeperkt abonnement.
 
Voor deze wekelijkse BeachLine Bootcamp geldt een open inschrijving. Hieronder is het mogelijk om jezelf direct in te schrijven of meer informatie op te vragen:

06 134 133 46 Bryan

Iedere zondag ontbijt

Sinds het begin van het seizoen bied BeachLine Beach iedere zondag een heerlijk ontbijtje op het strand!

Elke zondag staan wij van 10.00 tot 12.00 uur voor u klaar met heerlijke verse broodjes, croissantjes, diverse luxe vleeswaren, jonge kaas, gerookte zalm, verschillende smaken jam en een gekookt eitje!

Als afsluiter is er heerlijk vers fruit!

Voor maar € 7,50 per persoon reserveert u al een plekje in ons gezellige paviljoen! Bekijk de actie en reserveer op tijd om zeker te zijn van een tafel!

 

Bekijk de actie en reserveer

Slechts
€ 7,50
p.p.
"

Complimenten voor het personeel! Meerdere malen bezocht en service altijd goed!

"
- Carolien