BOOST YOUR IMMUNE SYSTEM!

Ga de uitdaging aan en stap in u00e9u00e9n van onze ijsbaden en trotseer de kou! Geniet van de frisse zeelucht en de ultieme strandbeleving. Dichtsbijzijnde strand Naaldwijk!

Maak een reservering voor: BOOST YOUR IMMUNE SYSTEM!

Bezig met het laden van tijdstippen voor BOOST YOUR IMMUNE SYSTEM!

Vul onderstaande gegevens in

Hoe werkt het reserveren?

Doe in de agenda hierboven jouw aanvraag voor de datum die beschikbaar is en vermeld daarbij jouw gewenste tijd. Aan de hand van beschikbaarheid en bestaande reserveringen proberen we jouw aanvraag zo goed mogelijk in te plannen. Je ontvang van ons (binnen 24 uur) per e-mail een vrijblijvend voorstel. In deze mail vind je tevens alle benodigde info. Na betaling via iDeal is jouw reservering definitief en kijken wij uit naar jullie komst! Vragen? Gebruik rechtsonderin onze live chat of bel!

Prijzen workshop ademhalen en ijsbaden incl. btw 

2 uur workshop       € 45,- p.p.

De workshop is altijd vanaf 2 personen en onder professionele begeleiding, minimale deelname is vanaf 8 personen.

Doe jouw aanvraag voor reservering direct hierboven in onze agenda óf neem contact op via ons contactformulier.

Ademen en ijsbaden bij BeachLine

BeachLine heeft beschikking over ijsbaden en (veel) ijs! Wij ontvangen veel vriendengroepen, families en bedijven die gebruikmaken van onze activiteiten, maar wil je met zijn tweeën of drieën een activiteit doen, kan dit natuurlijk ook. Wij zijn aangesloten bij het veiligheidskeurmerk Sport institute Europe. Wij werken uitsluitend met profesionele materialen en instructeurs.

Leeftijd en kleding bij het ijsbaden

Deelname aan de activiteit ijsbaden kan vanaf 8 jaar onder toezicht van een ouder en zelfstandig vanaf 13 jaar. Wij raden altijd extra comfortabele warme kleding en een handdoek aan voor na de activiteit. De ademsessie vind liggend plaats. Hiervoor wordt dan ook een yoga mat, handdoek of deken aangeraden maar zijn niet verplicht. 

Combineer & Profiteer 

Ijsbaden is te combineren met al onze aandere activiteiten. Boek bijvoorbeeld ijsbaden + powerkiten en profiteer!

 

 

 

 

 

 

 

 

www.blokartenhoekvanholland.nl

Wat is er te doen tijdens het coronavirus? Kom naar het strand tijdens de Corona Pandemie. COVID-19. Iets leuks doen tijdens het coronavirus? Kom blokarten op het strand! Wat is open tijdens coronavirus?

Wekelijks (hierboven in de agenda) reserveren

Het ijsbaden wordt binnenkort wekelijks aangeboden. Erg leuk als je bijvoorbeeld een weekendje weg bent of op vakantie bij vakantiepark vlugtenburg aan Zee, Duynparc De Heeren van 's Gravensande of Landal Beach Villa's in Hoek van Holland.

Wat kan de workshop ademen en ijsbaden voor jou betekenen?

Versterking van het immuunsysteeem en daardoor je algehele weerstand; Mindfullness; Versterking van je bloedvaten en je cardiovasculaire systeem; Verbeterd de doorbloeding van de huid; Onderdrukt de ontstekingseiwiten; Onderdrukt gevoelens van depressie, vermoeidheid en chronische pijn; Verbeterd je mentale staat van zijn; Versterkt pijntolerantie; Optimaliseert je ademhaling; Versterkt je vermogen om met stress om te gaan; Vermindert je weerstand tegen discomfort; Verbeterd je slaapkwaliteit; Verhoogd de vetverbranding; Na de training voel je je krachtig en vol energie.

Wat gaan we doen?

Deelnemers gaan onder professionele begeleiding een waanzinnige ademsessie doen en ontvangen daarover eerst uitleg van diverse ademoefeningen. Onder begeleiding van speciaal daarvoor uitgezochte muziek wordt de ademsessie gestart en duurt ongeveer één uur. Dit vind in een beschutte ruimte plaats bij minder weer en buiten bij mooi weer. Na een ademsessie is er een heerlijke eindontspanning. Hierna is het tijd om buiten de koude confrontatie aan te gaan in het ijsbad. Onder begeleiding van de professionele instructeurs gebruit je jouw ademhalingstechniek en kracht om de kou te trotseren! Na het ijsbad is het een traditie om een heerlijke duik te nemen in het (warme) zeewater. Sluit de activiteit gezellig binnen af en warm op met bijvoorbeeld een heerlijke warme chocomel met slagroom!

0174 35 20 56

T/m 20 personen vraag je vrijblijvend en eenvoudig hierboven in onze agenda aan!

 Voor meer personen kun je het beste even mailen of bellen.

 

Iedere dag ontbijt

Sinds het begin van het seizoen biedt BeachLine Beach iedere dag een heerlijk ontbijtje op het strand!

Elke dag staan wij van 10.00 tot 12.00 uur voor u klaar met heerlijke verse broodjes, croissantjes, diverse luxe vleeswaren, jonge kaas, gerookte zalm, verschillende smaken jam en een gekookt eitje!

Als afsluiter is er heerlijk vers fruit!

Reserveer snel een plekje in ons gezellige paviljoen! Bekijk het ontbijt en reserveer op tijd om zeker te zijn van een tafel!

 

Bekijk en reserveer

TOP
idee
7/pw
"

Hebben een top dag gehad vliegeren en blokarten.
Helemaal super!

"
- Vincent Vossen