Reserveer Yoga op het strand direct hieronder!

Doe mee aan onze Yogalessen op het strand van Hoek van Holland - Rotterdam

Maak een reservering voor: Reserveer Yoga op het strand direct hieronder!

Bezig met het laden van tijdstippen voor Reserveer Yoga op het strand direct hieronder!

Vul onderstaande gegevens in

Hoe werkt het reserveren?

Dien uw verzoek in voor de gewenste beschikbare datum in de agenda hierboven. We proberen uw verzoek zo goed mogelijk in te plannen op basis van de weersvoorspelling, die te allen tijde aan veranderingen onderhevig is. U ontvangt van ons een vrijblijvend voorstel (binnen 24 uur) per e-mail. In deze e-mail vindt u ook alle nodige informatie. Na betaling via iDeal is uw reservering definitief en kijken we uit naar uw komst! Heeft u verder nog vragen? Gebruik onze live chat rechtsonder of bel ons!

Prijzen Yogales clinic incl. btw 

1 uur yoga           € 20,- p.p.

Wat is Yoga?

Yoga wordt al eeuwen lang gewaardeerd om zijn vermogen m.b.t. het fysiek welzijn, mentale helderheid en spirituele verankering te bevorderen. Door een yoga les bij BeachLine te nemen krijgt u de kans om uw geest en lichaam een holistische pauze te bieden met ontspannende, geaarde en verjongende effecten, temidden van een serene achtergrond van het strand, waardoor elke les een unieke ervaring word vlakbij de zee. Yoga met Aly bij BeachLine is de perfecte manier om te genieten van een moment rust, diepe ademhaling en vredige bewegingen onder zachte begeleiding, een break van de drukte van het dagelijks leven.

Doe jouw aanvraag voor reservering direct hierboven in onze agenda óf neem contact op via ons contactformulier.

Waarom strand Yoga?

Yoga heeft veel voordelen voor zowel lichaam als geest. Het maakt je flexibeler, sterker en helpt bij balans en postuur. Het is een bewezen effectief middel om stress te verminderen, focus te verbeteren en je emoties in toom te houden. Regelmatige yoga verhoogt je energie, helpt je beter te slapen en kan pijn verlichten. Het ondersteunt ook je algehele gezondheid door je immuunsysteem te versterken, je hartgezondheid te verbeteren en je beter te leren ademen. Bovendien verbindt yoga je geest en lichaam, waardoor je bewuster en vrediger wordt met jezelf, en biedt het een eenvoudige maar krachtige manier om je algehele welzijn te verbeteren. Een ervaren docent past eerder verzamelde kennis toe in hun lessen, waardoor elke les een nieuwe ervaring wordt terwijl ze zelf leren, groeien en de boodschap doorgeven.

 

 

www.blokartenhoekvanholland.nl

Wat is er te doen tijdens het coronavirus? Kom naar het strand tijdens de Corona Pandemie. COVID-19. Iets leuks doen tijdens het coronavirus? Kom blokarten op het strand! Wat is open tijdens coronavirus?

Yogalessen bij BeachLine, laat je begeleiden door ervaren docenten!

Onze yoga docent Aly, 3 soorten yoga die allemaal aan bod komen in haar lessen op het strand; Vinyasa (langzaam vloeien door houdingen, grote focus op de ademhaling), Hatha (het lichaam een tegenhanger bieden na elke pose, zoals de zon en de maan bijvoorbeeld) en tot slot Yin (een meer bewuste benadering met de langzaamste bewegingen en focus op diepe weefsel restauratie). Aly is een RYT 200H Yoga Alliance gecertificeerde yogadocent, die haar kwalificatie heeft behaald in het magische kleine stadje Chamonix, gelegen in het midden van een dal in de Franse Alpen. Ze heeft ervaring in het geven van één-op-één lessen, kleine tot zeer grote studio's, privé studio's en sportscholen. Aly geniet ervan om een neurowetenschappelijke benadering te integreren in haar lessen en brengt een vleugje Vagus zenuw-regulatietechnieken om haar studenten op de meest ontspannende en comfortabele noot te eindigen. Zo verlaat iedereen de sessie fris, kalm en uitgerust. Klaar om de wereld aan te kunnen met een vers gevoel van bewustzijn.

Strand Yoga Hoek van Holland - Rotterdam

De uitvoering van de les vind plaats op het strand rondom strandpaviljoen BeachLine. De exacte plek is volledig afhankelijk van het weer. Als het zonnig is, geven we de les op het strand. Als het winderig is, gaan we de duinen in. En als het weer echt slecht is, kunnen we naar binnen.

Leeftijd, kleding en hulpmiddelen

Yoga bij BeachLine is mogelijk vanaf 7 jaar (leeftijd 7-13 jaar onder toezicht van een volwassene). We raden altijd casual sportkleding aan. Houd rekening met de weersvoorspelling en wat spetters bij nat weer. Matten en hulpmiddelen worden momenteel niet verstrekt: BRENG UW EIGEN MAT MEE AANGEZIEN BIJWONEN ZONDER NIET MOGELIJK IS. Vervangingen voor matten zijn onder andere dekens en grote handdoeken.

Iedereen heeft zijn eigen ruimte, zelfs met een groep! BeachLine biedt plaats aan maximaal 30 personen voor grotere groepen tijdens b.v.b. een vrijgezellendag, bedrijfsuitje, verjaardag, vriendenweekend of familiedag. Samenwerken met elkaar en iedereen een eigen moment van sereniteit op de mat geeft de strandervaring een onvergetelijke sfeer! We bieden genoeg ruimte voor grote groepen. We denken graag mee over een pakketprijs met catering voor groepen. Wilt u de mogelijkheden voor catering bespreken en een yogales volgen voordat u een kopje koffie drinkt? We horen het graag.

0174 35 20 56

T/m 20 personen vraag je vrijblijvend en eenvoudig hierboven in onze agenda aan!

Voor meer personen kun je het beste even mailen of bellen.

Iedere dag ontbijt

Sinds het begin van het seizoen biedt BeachLine Beach iedere dag een heerlijk ontbijtje op het strand!

Elke dag staan wij van 10.00 tot 12.00 uur voor u klaar met heerlijke verse broodjes, croissantjes, diverse luxe vleeswaren, jonge kaas, gerookte zalm, verschillende smaken jam en een gekookt eitje!

Als afsluiter is er heerlijk vers fruit!

Reserveer snel een plekje in ons gezellige paviljoen! Bekijk het ontbijt en reserveer op tijd om zeker te zijn van een tafel!

 

Bekijk en reserveer

TOP
idee
7/pw
"
Heerlijke strandtent met gemoedelijke sfeer en dineren voor betaalbare prijs, zeker een aanrader!
"
- G. Zwinkels