Wekelijkse activiteiten

BeachLine Bootcamp

Ieder dinsdag van 19.00 - 20.00 uur (vanaf dinsdag 5 mei)

Deze training is een total body workout op en rondom het strand. Een verfrissende training voor zowel beginnende als gevorderde sporters, waarin allerlei oefeningen voor kracht- en uithoudingsvermogen worden afgewisseld. Iedere training is anders; soms gebruiken we materiaal rondom het strand, soms nemen we zelf materiaal mee en een andere keer werken we vooral met eigen lichaamsgewicht. De groep, de afwisseling en het enthousiasme van de trainer zorgen er voor dat je na de training voldaan en fit het strand weer af gaat.

Kosten:
10 rittenkaart (€50,-), 5 rittenkaart (€30,-), losse les (€7,-) of onbeperkt abonnement.

Voor deze wekelijkse BeachLine Bootcamp geldt een open inschrijving. Hieronder is het mogelijk om jezelf direct in te schrijven of meer informatie op te vragen:

Beachvolleybal

Iedere dinsdag van 20.15 - 21.15 uur (vanaf 3 mei t/m 28 juni)

Dit is een volleybaltraining voor beginners en gevorderden, waarbij je met je voeten in het zand en je gezicht in de zon staat! Tijdens de training wordt er tijd besteed aan de volleybaltechnieken en –tactieken. Er komen ook conditionele- en krachtvormen voor in de training, zodat je lekker actief bezig bent. De training wordt altijd afgesloten met een spelvorm. Op deze manier werk je een uur lang ongemerkt aan je fitheid!

Kosten:
8 weken (€48,-), losse les (€8,50) of onbeperkt abonnement.

Voor deze wekelijkse Beachvolleybal activiteit geldt een open inschrijving. Hieronder is het mogelijk om jezelf direct in te schrijven of meer informatie op te vragen:

Poweryoga beginners

Iedere woensdag van 19.00 - 20.00 uur (vanaf 6 april t/m 25 mei)

Poweryoga is een vorm van yoga waarin je diverse houdingen op hoog tempo met elkaar afwisselt, gekoppeld aan de ademhaling. Poweryoga maakt het lichaam sterker en soepeler, maar zorgt ook voor meer rust in je hoofd. Ideaal dus naast een drukke baan, kinderen en andere verplichtingen. Tijdens de beginnerscursus leer je de houdingen en leer je de basisprincipes van yoga.

Kosten:
6 weken (€36,-), losse les (€8,50) of onbeperkt abonnement.

Voor deze wekelijkse Poweryoga voor beginners geldt een open inschrijving. Hieronder is het mogelijk om jezelf direct in te schrijven of meer informatie op te vragen:

Poweryoga gevorderden

Iedere woensdag van 20.15 - 21.15 uur (vanaf 6 april t/m 25 mei)

Na de beginnerscursus bestaat er de mogelijkheid door te stromen naar de gevorderde groep. In deze lessen gaan we de beginnershoudingen verdiepen en uitbreiden. De instructrice wisselt iedere week de houdingen af, zodat geen enkele les dezelfde is. Daarnaast wordt je uitgedaagd om binnen de mogelijkheden jezelf te verbeteren.  

Kosten:
8 weken (€48,-), losse les (€8,50) of onbeperkt abonnement.

Voor deze wekelijkse Poweryoga voor gevorderden geldt een open inschrijving.

Salsanight

Iedere donderdag van 20.30 – 21.30 uur (vanaf 12 mei t/m 30 juni)

(meer informatie volgt binnenkort)

Iedere dag ontbijt

Sinds het begin van het seizoen biedt BeachLine Beach iedere dag een heerlijk ontbijtje op het strand!

Elke dag staan wij van 10.00 tot 12.00 uur voor u klaar met heerlijke verse broodjes, croissantjes, diverse luxe vleeswaren, jonge kaas, gerookte zalm, verschillende smaken jam en een gekookt eitje!

Als afsluiter is er heerlijk vers fruit!

Reserveer snel een plekje in ons gezellige paviljoen! Bekijk het ontbijt en reserveer op tijd om zeker te zijn van een tafel!

 

Bekijk en reserveer

TOP
idee
7/pw
"

Hebben een top dag gehad vliegeren en blokarten.
Helemaal super!

"
- Vincent Vossen