BeachLine Bootcamp

Iedere dinsdag van 10.00-11.00 of 19.00 - 20.00 uur

Maak een reservering voor: BeachLine Bootcamp

Bezig met het laden van tijdstippen voor BeachLine Bootcamp

Vul onderstaande gegevens in

BeachLine Bootcamp

Deze training is een total body workout op en rondom het strand. Een verfrissende training voor zowel beginnende als gevorderde sporters, waarin allerlei oefeningen voor kracht- en uithoudingsvermogen worden afgewisseld. Iedere training is anders; soms gebruiken we materiaal rondom het strand, soms nemen we zelf materiaal mee en een andere keer werken we vooral met eigen lichaamsgewicht. De groep, de afwisseling en het enthousiasme van de trainer zorgen er voor dat je na de training voldaan en fit het strand weer af gaat.

Kosten

10 rittenkaart (€70,-), 5 rittenkaart (€35,-), losse les (€8,-) of onbeperkt abonnement.
 
Voor deze wekelijkse BeachLine Bootcamp geldt een open inschrijving. Hieronder is het mogelijk om jezelf direct in te schrijven of meer informatie op te vragen:

0174 35 20 56

Iedere dinsdag in mei, juni, september en oktober

Kies voor de ochtend of avond op iedere dinsdag van 10.00-11.00 of 19.00-20.00 uur. Onze instructeurs van BeachLine staan klaar voor een leuke training!

Iedere dag ontbijt

Sinds het begin van het seizoen biedt BeachLine Beach iedere dag een heerlijk ontbijtje op het strand!

Elke dag staan wij van 10.00 tot 12.00 uur voor u klaar met heerlijke verse broodjes, croissantjes, diverse luxe vleeswaren, jonge kaas, gerookte zalm, verschillende smaken jam en een gekookt eitje!

Als afsluiter is er heerlijk vers fruit!

Reserveer snel een plekje in ons gezellige paviljoen! Bekijk het ontbijt en reserveer op tijd om zeker te zijn van een tafel!

 

Bekijk en reserveer

TOP
idee
7/pw
"

Hebben een top dag gehad vliegeren en blokarten.
Helemaal super!

"
- Vincent Vossen