Blokarten

Beleef het avontuur!

Op het uitgestrekte, brede strand van ’s-Gravenzande is het ideaal om te blokarten! Leuk met vrienden, familie of collega’s. Deze activiteit is voor iedereen toegankelijk. Stap in een kart en laat je meevoeren door de wind. Geniet van de frisse zeelucht en de ultieme strandbeleving.
 
Onder begeleiding van professionele instructeurs, wordt de techniek stap voor stap uitgelegd. Binnen enkele minuten scheert u al over het ’s-Gravenzandse strand richting Monster of Hoek van Holland. De blokart staat bekend om zijn wendbaarheid en snelheid. Dit zorgt voor een spectaculaire ervaring die u niet snel zult vergeten!
 
De groep bestaat minimaal uit 10 personen. Gedurende de activiteit wordt u de basis geleerd van het blokarten, waaronder rijden, draaien en trimmen. U heeft de keuze om een eigen blokart te nemen of er één te delen met 2 personen. Hierdoor ontstaat de gelegenheid is om elkaar te helpen en aan te moedigen.

 

Duur:
1 uur, 1,5 uur of 2 uur in combinatie met een andere activiteit.

Wilt u meer informatie over de groepsactiviteiten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij denken graag met u mee over de indeling van de dag met geschikte activiteiten. 

 

0174 35 20 56

Iedere dag ontbijt

Sinds het begin van het seizoen biedt BeachLine Beach iedere dag een heerlijk ontbijtje op het strand!

Elke dag staan wij van 10.00 tot 12.00 uur voor u klaar met heerlijke verse broodjes, croissantjes, diverse luxe vleeswaren, jonge kaas, gerookte zalm, verschillende smaken jam en een gekookt eitje!

Als afsluiter is er heerlijk vers fruit!

Reserveer snel een plekje in ons gezellige paviljoen! Bekijk het ontbijt en reserveer op tijd om zeker te zijn van een tafel!

 

Bekijk en reserveer

TOP
idee
7/pw
"

Het blokarten was afgelopen weekend het hoogtepunt van onze vakantie! Nogmaals bedankt!

"
- T. van den Berg