Vrijgezellendag op het strand

Sportief of passief, er is voor een ieder wat wils!

Vrijgezellenfeest op het strand 

Voor een toffe vrijgezellendag kom je naar het strand van Hoek van Holland! BeachLine biedt een tal van verschillende (wind)activiteiten welke goed in de smaak zullen vallen bij zowel de heren als dames! Denk hierbij aan bijvoorbeeld Blokarten, BubblesoccerArchery TagPowerkiten, Expeditie Robinson, Cocktail workshop en meer! 

Dagvullend programma 

Wij denken graag met je mee in een dagvullend programma voor jullie vrijgezellendag en bieden vrijblijvend een offerte op basis van activiteit in combinatie met bijvoorbeeld lunch, diner en drankjes! Combineer twee activiteiten op één dag en profiteer van onze voordeeltarieven. 

Vrijgezellendag bij BeachLine,  zowel in de zomer als in de winter!

BeachLine heeft beschikking over een eigen paviljoen, instructeurs en materiaal voor al onze activiteiten! Zie ook BeachLine Winterbar, een échte Oostenrijkse apres ski/ paraplubar op het strand! Zeer uniek en geschikt voor een leuk feestje!

 

Combineer en profiteer!

Combineer de verschillende activiteiten en profiteer van een voordeelkorting! Voor groepen vanaf 15 personen denken wij graag mee in een arrangementsprijs met horeca. Mocht je de mogelijkheden voor horeca en de activiteiten willen bespreken tijdens een kop koffie? Wij horen het graag.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Doe hier jouw aanvraag voor de gewenste datum en vermeld daarbij jouw gewenste tijd(en). Je ontvang van ons (binnen 24 uur) per e-mail een vrijblijvend voorstel.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de groepsactiviteiten? Zie ook onze activiteitenpagina of neem geheel vrijblijvend contact op. Wij denken graag met u mee over de indeling van de dag met geschikte activiteiten.

 

0174 35 20 56

"

Het blokarten was afgelopen weekend het hoogtepunt van onze vakantie! Nogmaals bedankt!

"
- T. van den Berg