Hondenstrand

Het hele jaar met de hond los op hét hondenstrand van het Westland!

Dichtbij het Hondenstrand 's-Gravenzande parkeren

Het hondenstrand van 's-Gravenzande is de uitgelezen plek om te bezoeken met je hond! De parkeerplaats is dichtbij gelegen het strand en er zijn meer dan voldoende parkeerplekken.

Koffie en gebak

De horeca gelegenheid van BeachLine biedt heerlijke Italiaanse koffie varianten. Ook hier is de hond welkom in het paviljoen of op het terras! Hier staan genoeg hondenbakken met vers drinkwater. 

Strandwandeling

Twee keer per jaar, in het voor- en in het naseizoen organiseert BeachLine Beach samen met Podencoworld een strandwandeling met wel meer dan 200 bezoekers! 

De hond los op het strand

Het 's-Gravenzandse strand, gemeente Westland is een hondenstrand. Dat wil zeggen dat het gehele jaar door de hond hier los op het strand mag.

Het strand van Hoek van Holland, gemeente Rotterdam kent een VERBOD van 1 mei t/m 30 september. Buiten deze data om mag de hond ook hier los. 

In en rondom beide paviljoens zijn honden van harte welkom, zowel in 's-Gravenzande als Hoek van Holland. 

 

 

Vito

Ook bij BeachLine hebben we een eigen 'huishond' genaamd Vito! Vito is bij ons sinds juni 2017 en heeft al vele honden- en kindervriendjes! Zijn ras is afkomstig van een Bosnische schaaphond, genaamd Tornjak. Vito is gevonden op straat waarna wij hem hebben geadopteerd. Ben je bij ons op het strand roep hem dan eens bij naam en hij zal je aandacht geven. Wees niet bang, hij is groot maar de vriendelijkheid zelve!

Meer weten?

Maak een afspraak door ons contactformulier in te vullen of kom gezellig langs in het paviljoen van BeachLine in 's-Gravenzande of Hoek van Holland. 

0174 35 20 56

"

Hebben een top dag gehad vliegeren en blokarten.
Helemaal super!

"
- Vincent Vossen