Expeditie Robinson op het strand

Kom met al jouw collega's naar BeachLine voor een gezellige dag aan het strand van 's-Gravenzande tussen Hoek van Holland en Den Haag/ Scheveningen. Combineer Expeditie Robinson met een heerlijke BBQ en/of borrel!

Overleven 

U waant zich op een plek waar overleven en competitie centraal staan. Expeditie Robinson. In navolging van het zeer populaire en spectaculaire TV programma biedt BeachLine Beach een programma specifiek gericht op teambuilding, overlevingsdrang en creativiteit tijdens de Expeditie Robinson. Het is de ultieme overlevingsspel aan de Nederlandse kust, waarin de Teambuilding spirit hoog staat!

Proeven

Na een kick-off waarbij ieder team haar eigen teamvlag maakt, barst de strijd los. De teams worden verdeeld over verschillende ‘eilanden’ waar ze het tegen elkaar op zullen nemen tijdens diverse “proeven”. Tijdens deze proeven is het niet alleen van belang dat je goed presteert, want ook je teamgenoten kun je beter te vriend houden.

Teambuilding 

Spanning, sensatie, teambuilding en plezier staan garant voor een onvergetelijk evenement. Competitiegericht, creatief, teambuilding en sportief!

Leiderschap

De kracht van de Robinson Experience is ervoor te zorgen dat er altijd iemand in het team kan uitblinken op 1 van de verschillende proeven. Er wordt altijd gewerkt in Teamverband waarbij 1 persoon de leiding zal nemen, bij een proef! Misschien bent u wel de ware leider van Expeditie Robinson!

Onderdelen

Teamvlag maken, Touwtrekken, Eetproef, Katapult bouwen, Waterrace of Bamboetoren bouwen, Breinbrekers en memory game, Hindernis baan in combinatie met primitief vuur maken, Prijsuitreiking.

Duur

2 á 2,5  uur

Na een dag waarin u vol op de proef bent gesteld, bepaalt de jury welk team de expeditie het best heeft doorstaan. Scoort uw team het hoogst op de uitdagingen?

Prijzen (excl. btw)

T/m 15 personen personen € 30,- p.p.  
 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de groepsactiviteiten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij denken graag met u mee over de indeling van de dag met geschikte activiteiten. 

06 134 133 46 Bryan

Iedere zondag ontbijt

Sinds het begin van het seizoen bied BeachLine Beach iedere zondag een heerlijk ontbijtje op het strand!

Elke zondag staan wij van 10.00 tot 12.00 uur voor u klaar met heerlijke verse broodjes, croissantjes, diverse luxe vleeswaren, jonge kaas, gerookte zalm, verschillende smaken jam en een gekookt eitje!

Als afsluiter is er heerlijk vers fruit!

Voor maar € 7,50 per persoon reserveert u al een plekje in ons gezellige paviljoen! Bekijk de actie en reserveer op tijd om zeker te zijn van een tafel!

 

Bekijk de actie en reserveer

Slechts
€ 7,50
p.p.
"

Loved your Italian food and wine!!

"
- Carol Schoonhoven