Vergaderen

Out-of-the box vergaderlocatie

Waar vind je een meer geschikte locatie voor een brainstormsessie? Het ‘out-of-the-box’ denken wordt vanaf het brede strand een stuk eenvoudiger door de unieke buitenbeleving van de Nederlandse kust. 

Een unieke vergaderlocatie aan het strand

BeachLine biedt de mogelijkheid om vergaderingen, presentaties, brainstormsessies of dergelijke te combineren met een leuke activiteit, a la Carte lunch, BBQ of buffet. Gedurende de bijeenkomst kunnen er drankjes en eventueel hapjes worden verzorgd. 

Eigen ruimte

Behoefte aan een eigen tafel, ruimte of terras? Laat het ons weten, wij denken hier graag in mee! Mocht er behoefte zijn aan een beamer, flip-over of andere attributen kunnen wij dit altijd verzorgen.

 

Een actieve vergadering

BeachLine is een evenementenlocatie en strandpaviljoen in één. Van maart t/m oktober bieden wij dagelijks een a la carte menu, wekelijkse-/ groepsactiviteiten en de mogelijkheid om vergaderingen te combineren met blokarten en powerkiten. Daarnaast zijn onze paviljoens voor uiteenlopende partijen en maadelijkse evenementen te reserveren. Door onze exclusieve ligging in Hoek van Holland bieden wij een unieke beleving aan het strand.

Meer weten?

Maak een afspraak door ons contactformulier in te vullen of kom gezellig langs bij ons paviljoen te Hoek van Holland.

0174 35 20 56

"

Loved your Italian food and wine!!

"
- Carol Schoonhoven