Schoolfeest of sportdag organiseren!

Een gala, examenfeest of sportdag zijn voorbeelden van eerdere events bij BeachLine waarbij de bezoekersaantallen soms oplopen tot 1.000 personen! Wil jij een schoolfeest of examenfeest organiseren op het strand van Hoek van Holland, gemeente Rotterdam of 's-Gravenzande, gemeente Westland?

Van sportdag tot feest

Op zoek naar een geschikte locatie voor een examenfeest, sportdag of klassenuitje? Vele scholen gingen u al voor bij BeachLine. Een fietstocht voor het goede doel, movie-night, zeskamp, beachparty, BBQ of gala zijn voorbeelden van reeds georganiseerde evenementen. 

Surfen met school

Een surfclinic met school is een leuke sportieve bezigheid! We starten met het passen van de wetsuits, uidelen van de surfboards en een warming up. In een spoedcursus leer je de tactiek  van het 'gaan staan' op de surfplank. 

Unieke locatie

Onze locatie is zeer geschikt voor feesten en sportdagen door onze exclusieve ligging. Het strand van ’s-Gravenzande of het strand van Hoek van Holland biedt een grote uitgestrekte ruimte om te recreëren. Zonder een naastliggende woonwijk of directe buren is ook geluidsoverlast geen issue.  

Klein of groot

Voor zowel grote als kleine groepen biedt BeachLine de ruimte waarbij bezoekersaantallen soms oplopen tot wel 1.000 personen! Wij denken graag mee met docenten en/of studenten om een geslaagde middag of avond te organiseren. 

Foto’s van evenementen uit het verleden zijn te bekijken op onze facebook pagina.

Blokarten met school

Met onze 20 karts kunnen wij groepen tot 50 personen per uur leren blokarten! Erg leuk om samen met leerlingen en docenten actief bezig te zijn op het strand. Combineer het blokarten bijvoorbeeld met het powerkiten en we splitsen de groep in twee om na een uur van activiteit te wisselen!

Meer weten?

Maak vrijblijvend een afspraak door ons contactformulier in te vullen of kom gezellig langs in het paviljoen van BeachLine in 's-Gravenzande of Hoek van Holland.

0174 35 20 56

"

Loved your Italian food and wine!!

"
- Carol Schoonhoven