LET OP: "Gedurende de maanden okt-mrt bieden wij ontvangst in ons winterpaviljoen met beperkte horeca. Zie BeachLine Winterbar" x

Schoolfeest of sportdag op het strand

Een gala, examenfeest of sportdag zijn voorbeelden van eerdere events bij BeachLine Beach waarbij de bezoekersaantallen soms oplopen tot 1.000 personen!

Van sportdag tot feest

Op zoek naar een geschikte locatie voor een examenfeest, sportdag of klassenuitje? Vele scholen gingen u al voor bij BeachLine Beach. Een fietstocht voor het goede doel, movie-night, zeskamp, beachparty, BBQ of gala zijn voorbeelden van reeds georganiseerde evenementen. 

Unieke locatie

Onze locatie is zeer geschikt voor feesten en sportdagen door onze exclusieve ligging. Het strand van ’s-Gravenzande bied een grote uitgestrekte ruimte om te recreëren. Zonder een naastliggende woonwijk of directe buren is ook geluidsoverlast geen issue.  

Klein of groot

Voor zowel grote als kleine groepen biedt BeachLine Beach de ruimte waarbij bezoekersaantallen soms oplopen tot wel 1.000 personen! Wij denken graag mee met docenten en/of studenten om een geslaagde middag of avond te organiseren. 

Foto’s van evenementen uit het verleden zijn te bekijken op onze facebook pagina.

Meer weten?

Maak vrijblijvend een afspraak door ons contactformulier in te vullen of kom gezellig langs in het paviljoen van BeachLine Beach.

0174 35 20 56

"

Complimenten voor het personeel! Meerdere malen bezocht en service altijd goed!

"
- Carolien