Feestlocatie op het strand van Hoek van Holland

De gehele locatie/ strandpaviljoen/ stranttent afhuren? Bij ons kan het in gemeente Rotterdam!

Unieke bruiloftlocatie

Wat is er mooier dan elkaar het ‘ja woord’ geven met de unieke ambiance van het strand en de ondergaande zon die in de zee verdwijnt? Wij bieden ruimte voor zowel kleine als grote groepen. Ook aan de kinderen is gedacht. 

Verjaardag vieren?

Wel de lusten, niet de lasten? Vier je verjaardag bij BeachLine en geniet van een ontspannen middag/ avond. Ook aan de kinderen is gedacht. Onze zandbak is enorm en we beschikken tevens over een glijbaan! 

Afhuren voor kleine en grote groepen

Een kleinschalige borrel of een groot feest met DJ of Band? Zelf bepaal je de invulling, de duur en het budget. Wij voorzien jou uiteraard graag van advies en denken geheel vrijblijvend met je mee. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Doe hier jouw aanvraag voor de gewenste datum en vermeld daarbij jouw gewenste tijd(en). Je ontvang van ons (binnen 24 uur) per e-mail een vrijblijvend voorstel.

Vrijgezellenfeest op het strand 

Voor een toffe vrijgezellendag kom je naar het strand van Hoek van Holland! BeachLine biedt een tal van verschillende (wind)activiteiten welke goed in de smaak zullen vallen bij zowel de heren als dames! Denk hierbij aan bijvoorbeeld BlokartenBubblesoccerArchery TagPowerkitenExpeditie RobinsonCocktail workshop en meer! 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze feestlocatie? Stap dan eens binnen of neem geheel vrijblijvend contact op. Wij denken graag met u mee onder het genot van een kopje koffie over de indeling van de dag met geschikte activiteiten. 

0174 35 20 56

"

Complimenten voor het personeel! Meerdere malen bezocht en service altijd goed!

"
- Carolien