LET OP: "Gedurende de maanden okt-mrt bieden wij ontvangst in ons winterpaviljoen met beperkte horeca. Zie BeachLine Winterbar" x

Feestlocatie op het strand

De gehele locatie of strandpaviljoen afhuren? Bij ons kan het!

Unieke bruiloftlocatie

Wat is er mooier dan elkaar het ‘ja woord’ geven met de unieke ambiance van het strand en de ondergaande zon die in de zee verdwijnt? Wij bieden ruimte voor zowel kleine als grote groepen. Ook aan de kinderen is gedacht. Onze zandbak is enorm en we beschikken tevens over een glijbaan!

Verjaardag vieren?

Wel de lusten, niet de lasten? Vier je verjaardag bij BeachLine Beach en geniet van een ontspannen middag/ avond. Ook aan de kinderen is gedacht. Onze zandbak is enorm en we beschikken tevens over een glijbaan! 

Afhuren voor kleine en grote groepen

Een kleinschalige borrel of een groot feest met DJ of Band? Zelf bepaal je de invulling, de duur en het budget. Wij voorzien jou uiteraard graag van advies en denken geheel vrijblijvend met je mee. 

Vrijgezellenfeest op het strand 

Voor een toffe vrijgezellendag kom je naar het strand van 's-Gravenzande of Hoek van Holland! BeachLine bied een tal van verschillende (wind)activiteiten welke goed in de smaak zullen vallen bij zowel de heren als dames! Denk hierbij aan bijvoorbeeld BlokartenBubblesoccerArchery TagPowerkitenExpeditie RobinsonCocktail workshop en meer! 

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Doe hieronder jouw aanvraag voor de gewenste datum en vermeld daarbij jouw gewenste tijd(en). Je ontvang van ons (binnen 24 uur) per e-mail een vrijblijvend voorstel.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze feestlocatie? Stap dan eens binnen of neem geheel vrijblijvend contact op. Wij denken graag met u mee onder het genot van een kopje koffie over de indeling van de dag met geschikte activiteiten.

 

0174 35 20 56

"

Het blokarten was afgelopen weekend het hoogtepunt van onze vakantie! Nogmaals bedankt!

"
- T. van den Berg