Bubble Soccer/ Voetbal op het strand

Kom met al jouw collega's naar BeachLine voor een gezellige dag aan het strand van 's-Gravenzande tussen Hoek van Holland en Den Haag/ Scheveningen. Combineer het Bubblesoccer met een heerlijke BBQ en/of borrel!

Het meest bizarre voetbalspel

Een spectaculaire activiteit die garant staat voor lachen, gieren en brullen. Het is één van de snelst groeiende trends op het gebied van teamuitjes, teambuilding en vrijgezellenfeesten. Het is een fantastische groepsactiviteit die geschikt is voor jong en oud.

Omgooien

Door de grote bubbel om uw lijf wordt de angst van het tegen elkaar oplopen al snel vergeten. Het leuke verschil met écht voetbal is dat u hier gerechtigd bent uw tegenstander wél om te gooien. De activiteit is zeer populair voor vrijgezellenfeesten en als onderdeel van bijvoorbeeld zeskamp.

Meer weten? 

Wilt u meer informatie over de groepsactiviteiten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij denken graag met u mee over de indeling van de dag met geschikte activiteiten. 

0174 35 20 56

 

 

Iedere zondag ontbijt

Sinds het begin van het seizoen bied BeachLine Beach iedere zondag een heerlijk ontbijtje op het strand!

Elke zondag staan wij van 10.00 tot 12.00 uur voor u klaar met heerlijke verse broodjes, croissantjes, diverse luxe vleeswaren, jonge kaas, gerookte zalm, verschillende smaken jam en een gekookt eitje!

Als afsluiter is er heerlijk vers fruit!

Voor maar € 7,50 per persoon reserveert u al een plekje in ons gezellige paviljoen! Bekijk de actie en reserveer op tijd om zeker te zijn van een tafel!

 

Bekijk de actie en reserveer

Slechts
€ 7,50
p.p.
"

Het blokarten was afgelopen weekend het hoogtepunt van onze vakantie! Nogmaals bedankt!

"
- T. van den Berg