Verjaardag op het strand

Kom gezellig op het strand je verjaardag vieren! Combineer een borrel of BBQ met een leuke activiteit of nodig al je vrienden uit voor een gezellige feestavond met DJ of Band.

Iets te vieren?

Wel de lusten, niet de lasten? Vier je verjaardag bij BeachLine en geniet van een ontspannen middag/ avond. Ook aan de kinderen is gedacht. Onze zandbak is enorm en we beschikken tevens over een glijbaan! 

Klein of groot

Een kleinschalige borrel of een groot feest met DJ of Band? Zelf bepaal je de invulling, de duur en het budget. Wij voorzien jou uiteraard graag van advies en denken geheel vrijblijvend met je mee. 

Ontvangst en hapjes 

Ontvang jouw gasten met een lekkere prosecco of welkomsmoothie! Een borrel of feest is altijd in te vullen met lekkere hapjes, een High Tea, BBQ of buffet. Varieer op de avond met verschillende luxe hapjes, bitterballen en garnituur. 

Afkoop of nacalculatie

Voor wat betreft de drankjes kan er gekozen worden voor een drankafkoop, een berekening van de drankjes op nacalculatie (turven) of een combinatie van beiden voor bijvoorbeeld de middag en avond.

In geval van afkoop reserveren wij graag een exclusief gedeelte met eigen bediening en ingang voor alle gasten. 

 

**INFLATIE ACTIE**

Gezien de inflatie en de oplopende kosten voor een ieder woonachtig in Nederland hebben wij een passende tegemoetkoming voor onze gasten! Alle particulieren die bij ons reserveren ontvangen altijd een standaard korting van maar liefst 10%!

Met activiteit

Combineer jouw feestje en borrel met een leuke activiteit. Denk hierbij aan een cocktailworkshop, blokarten, powerkiten of anders. Zie hiervoor onze verschillende activiteiten! Ook voor kinderen!

Meer weten?

Maak vrijblijvend een afspraak door ons contactformulier in te vullen of kom gezellig langs in het paviljoen van BeachLine in Hoek van Holland.

0174 35 20 56

"

Het blokarten was afgelopen weekend het hoogtepunt van onze vakantie! Nogmaals bedankt!

"
- T. van den Berg