Trouwen op het strand

Nodig al jullie vrienden en familie uit voor een ceremonie, receptie en trouwfeest op het strand! Geniet van heerlijke hapjes, een BBQ of buffet!

Unieke bruiloftlocatie

Wat is er mooier dan elkaar het ‘ja woord’ geven met de unieke ambiance van het strand en de ondergaande zon die in de zee verdwijnt? Wij bieden ruimte voor zowel kleine als grote groepen. Ook aan de kinderen is gedacht. Onze zandbak is enorm en we beschikken tevens over een glijbaan!

Officiele trouwlocatie 

Als officiële trouwlocatie van de gemeente Rotterdam komt de ambtenaar van de burgerlijke stand speciaal naar het strand om de huwelijksceremonie te voltrekken. Wij helpen jullie graag in contact te komen. 

Dagindeling en prijzen

Bij BeachLine denken wij graag met jullie mee om de mooiste dag van jullie leven in te vullen met een mooie ceremonie, receptie, lunch, BBQ of buffet. Velen zijn u al voorgegaan waarbij zorgvuldig rekening werd gehouden met persoonlijke wensen en voorkeuren omtrent de bruiloft. Voorbeelden zijn onze:
Afternoon Beach Wedding
Evening Beach Wedding
Exclusive Beach Wedding

Aankleding

Ons paviljoen is volledig aan te kleden naar wens. Dit kan door ons worden verzorgd maar ook door jullie zelf. Denk hierbij aan een ceremonieopstelling met witte klapstoeltjes, witte loper, een trouwprieel, bloemstukken etc. 

Fotobooth

Laat vrienden en familie een leuke foto maken en direct uitprinten voor het fotoboek. Een mooie herinnering en erg leuk op bijvoorbeeld de feestavond! BeachLine beschikt over een eigen fotobooth wat een extra leuke draai geeft aan jullie feestavond! Zie ook de pagina Photobooth!

 

 

Meer impressiefoto's op facebook!

DJ of Band en acts

Wij hebben verschillende mogelijkheden te bieden voor een avondvullend programma met een DJ en/of Band aan te vullen met eventuele acts. Willen jullie alleen achtergrond muziek, geen probleem!

Cabrio terras

Ons unieke cabrio-terras van BeachLine geeft de garantie dat de mooiste dag van uw leven ook bij minder weer door kan gaan! Het weer hebben wij helaas geen invloed op, maar wel zeker rekening mee gehouden. Het terras kan volledig worden overkapt zonder dat dit ten koste gaat van de gezellige sfeer en ambiance van het strand en jullie huwelijk. Bij mooi weer een groot terras en bij minder weer een uitvergroot paviljoen. 

Meer weten?

Maak vrijblijvend een afspraak door ons contactformulier in te vullen of kom gezellig langs in het paviljoen van BeachLine om de mogelijkehden voor een huwelijksfeest te bespreken! Gezien een bruiloft gepaard gaat met persoonlijke wensen en voorkeuren doen wij graag een vrijblijvend voorstel na een korte kennismaking. 

0174 35 20 56

"

Loved your Italian food and wine!!

"
- Carol Schoonhoven