Uitvaart aan zee

Midden in de natuur neem je het mooiste afscheid. Een uitvaart op het strand is onvergetelijk.

Een prachtige plek voor een uitvaart, aan zee!

In Zuid-Holland vind je bij ons in het strandpaviljoen en op het strand gelegenheid om afscheid te nemen van een vriend of familielid. Binnen zorgen wij voor een warm ontvangst en is het mogelijk om een overledene opgebaard in een open of gesloten kist te bezoeken en je laatste eer te betonen. Uiteraard gebeurd dit ten alle tijden in besloten kring en in een exclusieve ruimte voor uitsluitend genodigden.

Rituelen

Er zijn tal van rituelen in de geschiedenis te vinden als het gaat om afscheid nemen of een uitvaart aan zee op het strand. Denk hierbij aan asverstrooing in de branding, live muziek, zang, bloemen, fakkels en meer. Voor een mens wat veel affiniteit in zijn of haar leven heeft gehad met het strand of de zee is een mooier afscheid niet te bedenken...

Hospitality

Wij denken graag mee in de behoeften en wensen van de nabestaanden. Wij bieden als horeca locatie een tal van mogelijkheden aan hapjes, diners en drankjes. Mocht er behoefte zijn aan extra attributen zoals een beamer, microfoon, flatscreen of dergelijke kunnen wij dit altijd verzorgen.


Hoek van Holland

BeachLine beschikt over een paviljoen in Hoek van Holland, gemeente Rotterdam. Zie impressie voor een impressie van ons paviljoen en maak je keuze! Ons paviljoen in Hoek van Holland is jaarrond te reserveren.

 

Wist je dat?

Bij een uitvaart of afscheid onder surfers of leden van de reddingsbrigade bestaat er een uitonderlijk waterritueel waarbij de surfers samen op hun board uitvaren om de persoon die is overleden te herdenken. Dit wordt een paddel-out genoemd en wordt wereldwijd toegepast in combinatie met het uitstrooien van mooie bloemen in het water. Eenmaal op het water wordt een grote cirkel gevormd en pakken zij elkaars handen vast. Hierbij worden gebruikelijk woorden gedeeld, wordt er gezongen en slaat men met de handen op het water. Een mooi ritueel om afscheid te nemen van een vriend of familielid. 

Meer weten?

Maak een afspraak door ons contactformulier in te vullen of kom gezellig langs in ons BeachLine paviljoen in Hoek van Holland.

0174 35 20 56

"
Heerlijke strandtent met gemoedelijke sfeer en dineren voor betaalbare prijs, zeker een aanrader!
"
- G. Zwinkels