A la carte

Heerlijk Italiaans eten

De geur van heerlijke Italiaanse koffie komt u tegemoet zodra u bij ons plaatsneemt aan één van onze eettafels op het terras of neerstrijkt in één van onze vele gezellige loungehoeken. Onder het genot van een échte Italiaanse Latte Macchiato, cappuccino of verse jus in combinatie met een heerlijk stukje appeltaart, geniet u van de unieke ambiance van het strand. 

BeachLine onderscheidt zich door haar Nederlands-Italiaanse keuken. De kwaliteit van het eten staat bij ons hoog in het vaandel. Onze koks bereiden verrassende en heerlijke huisgemaakte steenovenpizza’s (aanrader), pasta’s, verse broodjes en gezonde salades met waar mogelijk eigen streekproducten. Ook een uitgebreide snackkaart maakt deel uit van een groot en divers aanbod.

 

Geniet van ons ‘Italian Wine Flight’ arrangement in combinatie met een heerlijk plankje antipasti! Meer een bierliefhebber? Proef dan eens één van onze maandelijks afwisselende speciaalbieren.

Heeft u een allergie of dieet? U kunt dit vooraf bij ons melden, zodat onze koks hier rekening mee kunnen houden. 

De betaalmogelijkheden zijn contant of per pinautomaat. Ook creditcard wordt geaccepteerd. 

Download de printbare versie van onze menukaart. Voorkant en Achterkant

LET OP: Ivm de huidige economische druk op de MKB en personeelstekorten zijn wij helaas soms genoodzaakt een alternatieve kaart te voeren ofwel uitsluitend uitgifte. Door onze kleine menukaart aan te bieden trachten wij 7 dagen per week open te blijven!

0174 35 20 56

"

Loved your Italian food and wine!!

"
- Carol Schoonhoven