Vergaderen

Out-of-the box vergaderlocatie

Waar vind je een meer geschikte locatie voor een brainstormsessie? Het ‘out-of-the-box’ denken wordt vanaf het brede strand een stuk eenvoudiger door de unieke buitenbeleving van de Nederlandse kust. 

Een unieke vergaderlocatie in Westland

BeachLine Beach biedt de mogelijkheid om vergaderingen, presentaties, brainstormsessies of dergelijke te combineren met een leuke activiteit, a la Carte lunch, BBQ of buffet. Gedurende de bijeenkomst kunnen er drankjes en eventueel hapjes worden verzorgd. 

Een actieve vergadering

BeachLine Beach is een evenementenlocatie en strandpaviljoen in één. Van maart t/m oktober bieden wij dagelijks een a la carte menu, wekelijkse-/ groepsactiviteiten en de mogelijkheid om vergaderingen te combineren met blokarten en powerkiten richting scheveningen, Den Haag of Hoek van Holland. Daarnaast is het paviljoen voor uiteenlopende partijen en maadelijkse evenementen te reserveren. Door onze exclusieve ligging in 's-Gravenzande en locatie bieden wij u een unieke beleving van het strand.

Mocht er behoefte zijn aan een beamer, flip-over of andere attributen kunnen wij dit voor u organiseren. 

Meer weten? Maak een afspraak door ons contactformulier in te vullen of kom gezellig langs in het paviljoen van BeachLine Beach.

06 134 133 46 Bryan

"

Hebben een top dag gehad vliegeren en blokarten.
Helemaal super!

"
- Vincent Vossen