Trouwen

BeachLine maak trouwen uniek!

Wat is er mooier dan elkaar het ‘ja woord’ geven met de unieke ambiance van het strand en de ondergaande zon die in de zee verdwijnt? 

Bij BeachLine Beach denken wij graag met u mee om de mooiste dag van uw leven in te vullen met een mooie ceremonie, receptie, lunch, BBQ of buffet. Velen zijn u al voorgegaan waarbij zorgvuldig rekening werd gehouden met persoonlijke wensen en voorkeuren omtrent de bruiloft. 

Officiele trouwlocatie Westland

Als officiële trouwlocatie van de gemeente Westland komt de ambtenaar van de burgerlijke stand speciaal naar het strand om de huwelijksceremonie te voltrekken. Wij helpen u graag in contact te komen. 

 

 

Het unieke cabrio-terras van BeachLine Beach geeft de garantie dat de mooiste dag van uw leven ook bij minder weer door kan gaan! Het weer hebben wij helaas geen invloed op, maar wel zeker rekening mee gehouden. Het terras kan volledig worden overkapt zonder dat dit ten koste gaat van de gezellige sfeer en ambiance van het strand en uw huwelijk. Bij mooi weer een groot terras en bij minder weer een uitvergroot paviljoen. 

Meer weten? Maak een afspraak door ons contactformulier in te vullen of kom gezellig langs in het paviljoen van BeachLine Beach om de mogelijkehden voor een huwelijksfeest te bespreken!

06 134 133 46

"

Complimenten voor het personeel! Meerdere malen bezocht en service altijd goed!

"
- Carolien