Suppen

Test uw evenwicht!

Van jong tot oud plezier! De sport 'suppen' ofwel 'stand up paddle' genoemd, wordt zowel op zee als in de grachten in Nederland veel uitgeoefend. Oorspronkelijk vind de sport z'n roots in Hawaï, waar surfers het overzicht hielden op zee door op hun board te gaan staan. Een nieuwe sport is geboren!

In tegenstelling tot een gebruikelijke surfplank is deze plank een stuk breder en dikker en maakt u gebruik van een peddel. U gebruikt vele spieren in uw lichaam terwijl u rechtop op de plank probeert te blijven staan. Zodra u vaart kan maken is het de kunst om mee te surfen op de golven.

De basis van het suppen wordt u uitgelegd door onze ervaren instructeurs. Binnen enkele minuten trotseert u al het water en geniet u van de zee en omgeving. Voor de eerste kennismaking stapt u op de plank en peddelt u rustig wat rond. Naarmate u meer feeling krijgt met het board kan u zelfs al proberen om eens 'een golf te pakken'.

Duur:
1 uur, 1,5 uur of 2 uur in combinatie met een andere activiteit.

Wilt u meer informatie over de groepsactiviteiten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij denken graag met u mee over de indeling van de dag met geschikte activiteiten.

06 134 133 46

Maak een reservering voor: Suppen

Bezig met het laden van tijdstippen voor Suppen

Vul onderstaande gegevens in

Blokart-borrel-actie van BeachLine 2017

Blokarten in combinatie met een gezellige borrel maakt jouw strandbezoek compleet! Vanaf twee personen is dit arrangement al te reserveren! 

Voor maar € 35,- per persoon reserveer je 1 uur blokarten, 2 consumpties per persoon én een ronde luxe bittergarnituur! 

Reserveer

Zomer
Actie
"

Het blokarten was afgelopen weekend het hoogtepunt van onze vakantie! Nogmaals bedankt!

"
- T. van den Berg