Robinson Experience

Dé teambuildingsactiviteit

U waant zich op een plek waar overleven en competitie centraal staan. Expeditie Robinson. In navolging van het zeer populaire en spectaculaire TV programma biedt BeachLine Beach een programma specifiek gericht op teambuilding, overlevingsdrang en creativiteit tijdens de Expeditie Robinson. Het is de ultieme overlevingsspel aan de Nederlandse kust, waarin de Teambuilding spirit hoog staat!
 
Na een kick-off waarbij ieder team haar eigen teamvlag maakt, barst de strijd los. De teams worden verdeeld over verschillende ‘eilanden’ waar ze het tegen elkaar op zullen nemen tijdens diverse “proeven”. Tijdens deze proeven is het niet alleen van belang dat je goed presteert, want ook je teamgenoten kun je beter te vriend houden.
 
Spanning, sensatie, teambuilding en plezier staan garant voor een onvergetelijk evenement.
 
Durft u met uw team de uitdaging aan? Dan zult u een brede basis nodig hebben. De combinatie tussen behendigheid, durf, lerend vermogen,  kracht en geluk zijn essentieel om de verschillende proeven te winnen.
 
De kracht van de Robinson Experience is ervoor te zorgen dat er altijd iemand in het team kan uitblinken op 1 van de verschillende proeven. Er wordt altijd gewerkt in Teamverband waarbij 1 persoon de leiding zal nemen, bij een proef! Misschien bent u wel de ware leider van Expeditie Robinson!
 
Na een dag waarin u vol op de proef bent gesteld, bepaalt de jury welk team de expeditie het best heeft doorstaan. Scoort uw team het hoogst op de uitdagingen?

Onderdelen:
Teamvlag maken, Touwtrekken, XL Jenga, Katapult bouwen, Waterrace of Bamboetoren bouwen, Breinbrekers en memory game, Hindernis baan in combinatie met primitief vuur maken, Prijsuitreiking met een beker.
 
Competitiegericht, creatief, teambuilding en sportief!
 
Duur:
2 á 2,5  uur

Wilt u meer informatie over de groepsactiviteiten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij denken graag met u mee over de indeling van de dag met geschikte activiteiten. 

 

06 134 133 46

Blokart-borrel-actie van BeachLine 2017

Blokarten in combinatie met een gezellige borrel maakt jouw strandbezoek compleet! Vanaf twee personen is dit arrangement al te reserveren! 

Voor maar € 35,- per persoon reserveer je 1 uur blokarten, 2 consumpties per persoon én een ronde luxe bittergarnituur! 

Reserveer

Zomer
Actie
"
Heerlijke strandtent met gemoedelijke sfeer en dineren voor betaalbare prijs, zeker een aanrader!
"
- G. Zwinkels