Kajakken

Trotseer de zee!

Lukt het u om door de branding heen te peddelen of zelfs om met de golfen mee te surfen? Ervaring is niet vereist want u leert in deze clinic de basistechniek van het kajakken. Iedere deelnemer beschikt over een eigen kajak.
 
De kajaktour kan als competitieprogramma worden georganiseerd of als een meer relaxte activiteit. Door verschillende uitdagingen wordt de teambuilding versterkt. De activiteit wordt door onze enthousiaste instructeurs begeleid. Wetsuits en overige equipment is aanwezig.
 
Bij grotere groepen is het mogelijk om verschillende activiteiten te combineren. Een stoere activiteit waarbij het doorzettingsvermogen op de proef wordt gesteld en waarbij het plezier voorop staat.
 
Wilt u meer informatie over de groepsactiviteiten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij denken graag met u mee over de indeling van de dag met geschikte activiteiten. 

06 134 133 46

 

Blokart-borrel-actie van BeachLine 2017

Blokarten in combinatie met een gezellige borrel maakt jouw strandbezoek compleet! Vanaf twee personen is dit arrangement al te reserveren! 

Voor maar € 35,- per persoon reserveer je 1 uur blokarten, 2 consumpties per persoon én een ronde luxe bittergarnituur! 

Reserveer

Zomer
Actie
"

Loved your Italian food and wine!!

"
- Carol Schoonhoven