Beachtennis

De nieuwste tennisbeleving

Hoog tijd om met uw collega's eens iets nieuws te beleven? Wij beloven u een sportief bedrijfsuitje, waarbij veel gelachen wordt, met de nodige uitdaging, teambuidling en vooral dat onbezorgde vakantiegevoel! Beachtennis is enorm toegangelijk en kan door iedereen, ongeacht leeftijd en mate van fitheid worden gespeeld. Collega's leren elkaar beter kennen, op een ontspannen manier, waardoor een hecht team kan ontstaan.

We gaan starten! Met de blote voeten in het zand wordt van het hele team waardige beachtennisers gemaakt. Beachtennispro's (top van Nederland) leren u de volleys, service, korte ballen en stijlvolle duikballen. Nadat iedereen de benodigde tenchnieken onder de knie heeft, is het tijd voor het toernooi. Hierbij speelt u meerdere beachtenniswedstrijden tegen én met uw collega's. Terwijl de zomerse klanken uit de speakers komen, probeert u op een sportieve manier uw collega's te verslaan door mooie korte ballen, lobs en smashes. Tijdens de finale worden beide teams fanatiek aangemoedigd waarna de finalisten worden beloond met een mooie prijs. Met een voldaan gevoel, een gezamelijke BBQ, drankje en een muziekje maakt het de dag onvergetelijk. 

Onder professionele wedstrijdbegeleiding wordt er een clinic gegeven of een toernooi gespeeld en zal er
uiteindelijk een prijsuitreiking plaatsvinden.

 

 

Wilt u meer informatie over de groepsactiviteiten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij denken graag met u mee over de indeling van de dag met geschikte activiteiten.

Voorbeeld programma: 

14.30 uur                   Ontvangst bij BeachLine met een hapje en een drankje
15.00 uur                   Uitleg en instructie over Beachtennis
15.30 uur                   Start toernooi
17.30 uur                   Einde toernooi
17.45 uur                   Prijsuitreiking
18.00 uur                   Start BBQ
19.00 uur                   Dessert/borrel
20.00 uur                   Einde programma

06 134 133 46

Blokart-borrel-actie van BeachLine 2017

Blokarten in combinatie met een gezellige borrel maakt jouw strandbezoek compleet! Vanaf twee personen is dit arrangement al te reserveren! 

Voor maar € 35,- per persoon reserveer je 1 uur blokarten, 2 consumpties per persoon én een ronde luxe bittergarnituur! 

Reserveer

Zomer
Actie
"
Heerlijke strandtent met gemoedelijke sfeer en dineren voor betaalbare prijs, zeker een aanrader!
"
- G. Zwinkels